Povezane vesti
Pretnje Zelenskog na račun Orbana prevazilaze sve granice
Politika pre 1 dan
Zelenski je do tog stava došao „pod uticajem zapadnih zemalja koje žele rat i opsednute su Rusijom, ali ga to ne opravdava. Strah od novog svetskog rata raste među slovačkim građanima zbog porasta regionalnih sukoba, izjavio je premijer zemlje Robert… »
Fico je ljut: Pretnje Zelenskog na račun Orbana prevazilaze sve granice
Večernje novosti pre 1 dan
STRAH od novog svetskog rata raste među slovačkim građanima zbog porasta regionalnih sukoba, izjavio je premijer zemlje Robert Fico. Foto: Profimedia - Mnogo ljudi sa kojima sam se sastajao poslednjih dana izražava ozbiljnu zabrinutost zbog rata u Iranu… »
Pretnje Zelenskog na račun Orbana prevazilaze sve granice
Sputnik pre 1 dan
Strah od novog svetskog rata raste među slovačkim građanima zbog porasta regionalnih sukoba, izjavio je premijer zemlje Robert Fico. „Mnogo ljudi sa kojima sam se sastajao poslednjih dana izražava ozbiljnu zabrinutost zbog rata u Iranu. Sve više shvataju… »
Vesti dana »
Novinarka tvrdi: Tramp mi je rekao da misli da je rat u Iranu već skoro gotov...
Pravda pre 38 minutajoš 40 povezanih
Studenti Aranđelovca: Sumnjive liste u Aranđelovcu – Rusi i Bošnjačko-crnogorska koalcija koja “pozdržava mlade”
Glas Šumadije pre 2 satajoš 34 povezane
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Ko je naredni protivnik Novaka Đokovića: Bio 4. na svetu, naslednik Marija, osvojio ovaj turnir prošle godine
Telegraf pre 9 minutajoš 66 povezanih