Povezane vesti
"Pešić je vikao na mene": Jokić prvi put progovorio o krahu na Evrobasketu od Finske, iznervirao se zbog jednog detalja
Nova pre 13 sati
Nikola Jokić je potpuno iskreno govorio o mnogim stvarima o kojima nije ikada pre. Upravo zbog toga je bilo izuzetno zanimljivo šta misli o Evrobasketu i Svetislavu Pešiću. Mnoge je začudilo kako uspeva da artikuliše misli i koliko govori kao trener, a… »
"To je lupetanje gluposti" Jokić progovorio o Pešiću i krahu na Eurobasketu: Kari je vikao na mene! Mnogim igračima se to ne…
Kurir pre 14 sati
Najbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić, otvorio je dušu u popularnom košarkaškom podkastu "X&O Chat". U zanimljivom razgovoru sa Edinom Avdićem otvoreno, bez uvijanja, srpski as pričao je o brojnim temama, a u jednom momentu se dotakao i… »
"Kari je vikao na mene"! Nikola Jokić nije mogao više da ćuti, otkrio sve o debaklu Srbije na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 15 sati
Nikola Jokić je u podkastu sa Edinom Avdićem otvorio dušu i pričao o raznim temama, a govorio je o bivšem selektoru košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislavu Pešiću. FOTO: Profimedia Naime, kada se dotakla priča o kritikama trenera, najbolji košarkaš… »
"Jaooo, bože, nemamo para"! Nikola Jokić zbog braće čupao kosu
Večernje novosti pre 16 sati
NIJE Nikola Jokić neko ko voli da priča sa novinarima, a o njegovom privatnom životu skoro da reč nije rekao do ovog trenutka. FOTO: Tanjug/AP U podkastu sa Edinom Avdićem, sportskim komentatorom najbolji košarkaš današnjice je otvorio dušu. Naime… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Novi magazin pre 52 minutajoš 35 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 37 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Fico: Blokiraćemo veliku pozajmicu EU Ukrajini ako isporuke ruske nafte ne budu obnovljene
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Ovaj transparent će Novak Đoković pamtiti ceo život, Meksikanci napravili odu najvećem svih vremena...
Telegraf pre 12 minutajoš 60 povezanih