Povezane vesti

"Pešić je vikao na mene": Jokić prvi put progovorio o krahu na Evrobasketu od Finske, iznervirao se zbog jednog detalja

"Pešić je vikao na mene": Jokić prvi put progovorio o krahu na Evrobasketu od Finske, iznervirao se zbog jednog detalja

Nova pre 13 sati
Nikola Jokić je potpuno iskreno govorio o mnogim stvarima o kojima nije ikada pre. Upravo zbog toga je bilo izuzetno zanimljivo šta misli o Evrobasketu i Svetislavu Pešiću. Mnoge je začudilo kako uspeva da artikuliše misli i koliko govori kao trener, a… »
"To je lupetanje gluposti" Jokić progovorio o Pešiću i krahu na Eurobasketu: Kari je vikao na mene! Mnogim igračima se to ne…

"To je lupetanje gluposti" Jokić progovorio o Pešiću i krahu na Eurobasketu: Kari je vikao na mene! Mnogim igračima se to ne…

Kurir pre 14 sati
Najbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić, otvorio je dušu u popularnom košarkaškom podkastu "X&O Chat". U zanimljivom razgovoru sa Edinom Avdićem otvoreno, bez uvijanja, srpski as pričao je o brojnim temama, a u jednom momentu se dotakao i… »
"Kari je vikao na mene"! Nikola Jokić nije mogao više da ćuti, otkrio sve o debaklu Srbije na Evropskom prvenstvu

"Kari je vikao na mene"! Nikola Jokić nije mogao više da ćuti, otkrio sve o debaklu Srbije na Evropskom prvenstvu

Večernje novosti pre 15 sati
Nikola Jokić je u podkastu sa Edinom Avdićem otvorio dušu i pričao o raznim temama, a govorio je o bivšem selektoru košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislavu Pešiću. FOTO: Profimedia Naime, kada se dotakla priča o kritikama trenera, najbolji košarkaš… »
"Jaooo, bože, nemamo para"! Nikola Jokić zbog braće čupao kosu

"Jaooo, bože, nemamo para"! Nikola Jokić zbog braće čupao kosu

Večernje novosti pre 16 sati
NIJE Nikola Jokić neko ko voli da priča sa novinarima, a o njegovom privatnom životu skoro da reč nije rekao do ovog trenutka. FOTO: Tanjug/AP U podkastu sa Edinom Avdićem, sportskim komentatorom najbolji košarkaš današnjice je otvorio dušu. Naime… »

Vesti dana »