Povezane vesti

Gde je Partizan od otkaza Blagojeviću? Skupa Mijatova greška - njegovi treneri za 6. mesto

Gde je Partizan od otkaza Blagojeviću? Skupa Mijatova greška - njegovi treneri za 6. mesto

Mondo pre 11 sati
FK Partizan se nalazi u katastrofalnoj formi ovog proleća i od prvog kandidata za šampionsku titulu - došao je u situaciju da će morati da "brani" drugo mesto na tabeli Superlige. Vojvodina je posle ubedljive pobede od 3:0 u Novom Sadu prišla na samo bod… »
Zvezda hladi šampanjac, a mogu li Voša i Partizan da se "rotiraju" do plej-ofa?

Zvezda hladi šampanjac, a mogu li Voša i Partizan da se "rotiraju" do plej-ofa?

Sportske.net pre 13 sati
Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan rezultatom 3:0 i tako prišli crno-belima na samo bod zaostatka. Crvena zvezda je na najbolji mogući način iskoristila tri vezana poraza Partizana i dva Vojvodine pre ovog derbija, te sada ima ogromnih +10. Stoga… »
Partizanovo samouništenje

Partizanovo samouništenje

Sport klub pre 15 sati
Treći poraz u nizu uz gol razliku 1:8, od plus četiri do minus 10 u odnosu na Crvenu zvezdu, a sada se i Vojvodina primakla na bod zaostatka u borbi za drugo mesto. Partizanova sezona polako dobija obrise košmarne. Dovoljno je videti kada i na koji način… »
Damir Čakar posle dva debakla Partizan: "Ja sam i dalje pravi čovek za ovaj klub"

Damir Čakar posle dva debakla Partizan: "Ja sam i dalje pravi čovek za ovaj klub"

Mondo pre 15 sati
Damir Čakar nije uspeo da napravi "šok terapiju" u FK Partizan, nakon otkaza Nenada Stojakovića. Crno-beli su izgubili obe utakmice s novim trenerom na klupi, treću uzastopnu u Superligi i tako su dozvolili da im Vojvodina priđe na bod, pa je sada pravo… »
Damir Čakar posle poraza u Novom Sadu: „Malo me je i sramota iskreno…“

Damir Čakar posle poraza u Novom Sadu: „Malo me je i sramota iskreno…“

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu ekipu Partizana rezultatom 3:0 (1:0) u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Nakon utakmice vidno utučen je bio trener crno-belih Damir Čakar koji je istakao da ga je sramota rezultata, te da ovo ne sme da se… »

Vesti dana »