Povezane vesti
"Ljudi će reći da je Majkl Džordan GOAT, a ja da je Nikola Jokić"
B92 pre 11 sati
Košarkaš Bruklin Netsa Majkl Porter Džunior izazvao je raspravu u javnosti nakon što je svog nekadašnjeg saigrača Nikolu Jokića nazvao najboljim igračem kojeg je ikada gledao - čak i ispred Majkla Džordana. Porter Džunior je gostovao u emisiji "The Emily… »
NBA zvezda šokirala svet: "Nikola Jokić je najveći svih vremena, a ne Majkl Džordan"
Telegraf pre 13 sati
Nekadašnji saigrač Nikole Jokića, Majkl Porter Džunior bio je gost u emisiji "The Emily Austin Show". Pored brojnih pitanja jedno se odnosilo na najboljeg košarkapa svih vremena. Porter nije imao dilemu. - Rekao bih ovako – svi će reći Majkl Džordan, i… »
Trese se Amerika! "Kazaće Majkl Džordan, ali Nikola Jokić je najbolji košarkaš svih vremena"
Večernje novosti pre 14 sati
KAKVA izjava! Amerikanac stavio prst u oko Amerikancima. Foto: AP Za njih od Majkla Džordana nema većeg, nije se rodio, Kobi Brajant je prišao blizu, ali legenda Čikaga je najveći svih vremena. Međutim, ne misli tako nekadašnji košarkaš Denvera Majkl… »
„Ljudi će reći Majkl Džordan najbolji svih vremena, ali nisam video nikoga ko je dominirao kao Nikola Jokić“
Danas pre 22 sata
Nikola Jokić je po većini ljudi najbolji košarkaš današnjice, ali neki misle da je i najbolji svih vremena. O tome je pričao i nekadašnji Jokićev saigrač Majkl Porter Džunior, koji smatra da će mnogi kažu da je Majkl Džordan najbolji svih vremena samo… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Proglašeno ukupno 45 izbornih listi, rok za podnošenje istekao u nedelju u ponoć
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 35 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 37 povezanih
Osmani povodom odluke Ustavnog suda: Konsultovala sam se sa desetinama pravnika
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Đoković posle nove pobede: Težak meč, ali drago mi je da sam iskoristio šanse i slavio
Večernje novosti pre 28 minutajoš 60 povezanih