Povezane vesti
"Čuo sam se sa Kemišem, Zorica Brunclik je bolje" Ljuba Aličić otkrio detalje razgovora, pa zapretio: "Nemojte više o tome…
Blic pre 1 dan
Miroslav Ilić je izrazio žaljenje zbog operacije Zorice Brunclik, ali je naglasio da ne želi da dodatno opterećuje njenog muža Kemiša. Ilić je rekao da veruje u Kemiševu snagu i da mu želi da što pre prevaziđe teškoće. Popularnog pevača Ljubu Aličića… »
"Čuo sam se sa Kemišem": Ljuba Aličić otkrio u kakvom je stanju Zorica Brunclik
Nova pre 24 sata
Zorica Brunclik je nedavno imala intervenciju zbog čega se povukla iz medija, a mnoge kolege su joj pružile podršku. Ljuba Aličić juče je sleteo na beogradski aerodrom, te ga novinari i paparaci odmah upitali da li se čuo sa koleginicom: "Čuo sam se sa… »
"Čuo sam se sa Kemišem, stanje je..." Pevač se oglasio o Zorici Brunclik, otkrio detalje razgovora
Telegraf pre 1 dan
Pevača Ljubu Aličića zatekli smo juče, 8. marta, na beogradskom aerodromu vidno užurbanog nakon što je sleteo s puta. Aličić je pred našim kamerama otkrio da jedva čeka da provede vreme sa svojom porodicom, posebno sa svojih šestoro unuka. - Jedva čekam… »
Vesti dana »
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Beta pre 33 minutajoš 27 povezanih
Cena nafte opala, Tramp preti Iranu: 'Čekaju vas vatra i oganj'
BBC News pre 28 minutajoš 26 povezanih
Uživo (Foto) U Turskoj raspoređen "patriot", Tramp preti Teheranu "20 puta jačim napadima" ako se zatvori Ormuski moreuz
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 24 povezane
"Upravo su mi rekli da igram protiv Đokovića..." Britanac pobedio, pa odmah čuo da ide na Srbina
Kurir pre 38 minutajoš 32 povezane
Oklahoma srušila Denver: Šej došao do Čemberlenovog rekorda i trojkom presudio Nagetsima
Nedeljnik pre 1 satjoš 51 povezana