Povezane vesti

"Čuo sam se sa Kemišem, Zorica Brunclik je bolje" Ljuba Aličić otkrio detalje razgovora, pa zapretio: "Nemojte više o tome…

"Čuo sam se sa Kemišem, Zorica Brunclik je bolje" Ljuba Aličić otkrio detalje razgovora, pa zapretio: "Nemojte više o tome…

Blic pre 1 dan
Miroslav Ilić je izrazio žaljenje zbog operacije Zorice Brunclik, ali je naglasio da ne želi da dodatno opterećuje njenog muža Kemiša. Ilić je rekao da veruje u Kemiševu snagu i da mu želi da što pre prevaziđe teškoće. Popularnog pevača Ljubu Aličića… »
"Čuo sam se sa Kemišem": Ljuba Aličić otkrio u kakvom je stanju Zorica Brunclik

"Čuo sam se sa Kemišem": Ljuba Aličić otkrio u kakvom je stanju Zorica Brunclik

Nova pre 24 sata
Zorica Brunclik je nedavno imala intervenciju zbog čega se povukla iz medija, a mnoge kolege su joj pružile podršku. Ljuba Aličić juče je sleteo na beogradski aerodrom, te ga novinari i paparaci odmah upitali da li se čuo sa koleginicom: "Čuo sam se sa… »
"Čuo sam se sa Kemišem, stanje je..." Pevač se oglasio o Zorici Brunclik, otkrio detalje razgovora

"Čuo sam se sa Kemišem, stanje je..." Pevač se oglasio o Zorici Brunclik, otkrio detalje razgovora

Telegraf pre 1 dan
Pevača Ljubu Aličića zatekli smo juče, 8. marta, na beogradskom aerodromu vidno užurbanog nakon što je sleteo s puta. Aličić je pred našim kamerama otkrio da jedva čeka da provede vreme sa svojom porodicom, posebno sa svojih šestoro unuka. - Jedva čekam… »

Vesti dana »