Povezane vesti
Cena nafte premašila 110 dolara po barelu, pada vrednost akcija
Danas pre 24 dana
Japanski referentni berzanski indeks Nikei 225 pao je pet odsto i druga azijska finansijska tržišta beleže padove pošto su cene nafte skočile na više od 110 dolara po barelu što će biti teško za privrede koje u velikoj meri zavise od uvoza nafte i gasa… »
Barel nafte na evropskim berzama premašio 110 dolara, hitan sastanak G-7 i Međunarodne agencije za energetiku
RTS pre 24 dana
Zbog rata na Bliskom istoku, barel nafte tipa "brent" na evropskim berzama premašuje 110 dolara, a na azijskim berzama i 120 dolara. Danas hitan sastanak G-7 i Međunarodne agencije za energetiku. Zbog rata sa Iranom nova, rekordna cena nafte u svetu a… »
Tramp: Skuplja nafta mala cena koju treba platiti za sad, svet, bezbednost i mir
Politika pre 24 dana
Stručnjaci smatraju da samo značajna deeskalacija sukoba može da smiri tržište. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je poskupljenje nafte, izazvano ratom u Iranu, mala cena koju treba platiti za bezbednost i mir u… »
Nafta iznad 100 dolara po barelu prvi put od početka rata! Tramp: To je mala cena za bezbednost i mir
Blic pre 24 dana
Brent nafta je premašila 118 dolara po barelu, najviša cena u poslednje četiri godine Stručnjaci upozoravaju da bi cena nafte mogla dostići 150 dolara po barelu ako Ormuski moreuz ostane zatvoren Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 4 satijoš 9 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih