Povezane vesti
"Moje prezime joj je odskočna daska": Haris Džinović potvrdio, Đina počela da živi s dečkom
Mondo pre 1 dan
O odnosu Harisa Džinovića i njegove ćerke Đine dosta se priča, pogotovo nakon razvoda od Meline Galić, a i sam pevač je govorio da postoje nesuglasice među njima. On je sada otkrio kako je ona uspela da napusti Dubai nakon što su tamo eskalirali sukobi… »
"Moja ćerka je jako lepa ali odskočna daska joj je moje prezime": Haris Džinović o ćerki (21) koja se preselila sa dečkom u…
Nova pre 1 dan
Haris Džinović je nedavno govorio za medije, istakao da je nedavno prodao kuću u Sarajevu, kao i da su je novi vlasnici srušili. "Postoji ta kuća, ali ne znam šta se sada radi sa tom kućom, to je kupio jedan čovek od moje tetke. Ja sam često u Sarajevo… »
"Imala je problem da izađe iz Dubaija" Haris Džinović o Đini i njihovom odnosu: "Ne znaju šta se dešava u četiri zida, sa…
Blic pre 1 dan
Prisećao se pokojnih kolega Halida Bešlića i Šabana Šaulića, te istakao da su se vremena promenila Izjavio je da se sa sinom odlično slaže, žive zajedno i on mu pruža podršku za pokretanje biznisa Kuća Harisa Džinovića u Sarajevu, u kojoj je odrastao… »
Vesti dana »
Ministar Mali: Radovi na kompleksu Expo 2027 teku po planu, završetak paviljona 1. decembra 2026.
Radio sto plus pre 38 minutajoš 32 povezane
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Beta pre 2 satajoš 31 povezana