Povezane vesti
"Moje prezime joj je odskočna daska": Haris Džinović potvrdio, Đina počela da živi s dečkom
Mondo 09.03.2026
O odnosu Harisa Džinovića i njegove ćerke Đine dosta se priča, pogotovo nakon razvoda od Meline Galić, a i sam pevač je govorio da postoje nesuglasice među njima. On je sada otkrio kako je ona uspela da napusti Dubai nakon što su tamo eskalirali sukobi… »
"Moja ćerka je jako lepa ali odskočna daska joj je moje prezime": Haris Džinović o ćerki (21) koja se preselila sa dečkom u…
Nova 09.03.2026
Haris Džinović je nedavno govorio za medije, istakao da je nedavno prodao kuću u Sarajevu, kao i da su je novi vlasnici srušili. "Postoji ta kuća, ali ne znam šta se sada radi sa tom kućom, to je kupio jedan čovek od moje tetke. Ja sam često u Sarajevo… »
"Imala je problem da izađe iz Dubaija" Haris Džinović o Đini i njihovom odnosu: "Ne znaju šta se dešava u četiri zida, sa…
Blic 08.03.2026
Prisećao se pokojnih kolega Halida Bešlića i Šabana Šaulića, te istakao da su se vremena promenila Izjavio je da se sa sinom odlično slaže, žive zajedno i on mu pruža podršku za pokretanje biznisa Kuća Harisa Džinovića u Sarajevu, u kojoj je odrastao… »
Vesti dana »
Brnabić: ODIHR 2008. preporučio formiranje JBS, zašto tadašnja vlast to nije uradila
Euronews pre 25 minutajoš 89 povezanih
Grupa "Lavina" se oglasila tik pred početak Evrovizije 2026. Otkrili da li im se javila Marija Šerifović, pa poručili: "Nema stajanja"
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
Četvrta ostavka u britanskoj vladi, raste pritisak na premijera Starmera
BBC News pre 25 minutajoš 27 povezanih