Povezane vesti
"Iran planira uništenje Izraela i sve oko njega": Tramp objavio kako može da se okonča konflikt na Bliskom istoku
Euronews pre 20 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je za The Times of Israel da će odluka o tome kada će rat s Iranom biti okončan biti "zajednička“ i da će je donositi zajedno sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. Tramp je u kratkom telefonskom intervjuu… »
Tramp za izraelske medije otkrio kako će doneti odluku o kraju rata
Danas pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp rekao je za Tajms Izrael da će odluka o tome kada će rat sa Iranom biti okončan biti „zajednička“ i da će je doneti zajedno sa premijerom Benjaminom Netanjahuom. Tramp je takođe u kratkom telefonskom intervjuu tvrdio da… »
Tramp podelio važne informacije: Američki predsednik govorio o okončanju operacije protiv Irana
Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp rekao je da će odluka o okončanju operacije protiv Irana biti doneta zajedno sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. Foto: Tanjug/AP - Mislim da će to biti zajednička odluka. Razgovarali smo. Doneću odluku u… »
Trump: Odluku o kraju rata donijet ćemo zajednički ja i Netanyahu
SEEbiz pre 1 dan
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump rekao je da će odluka o tome kada završiti rat s Iranom biti "zajednička" i da će je donijeti s premijerom Benjaminom Netanyahuom, javlja The Times of Israel. U kratkom telefonskom intervjuu američki… »
Vesti dana »
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Beta pre 4 minutajoš 24 povezane
Cena nafte opala, Tramp preti Iranu: 'Čekaju vas vatra i oganj'
BBC News pre 4 minutajoš 22 povezane
„Da li me zavitlavate“? Jokić „nokautiran“, a komentator je ismejavao odluku sudija (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 51 povezana
Netanjahu: "Lomimo kosti" Iranu; saudijski "Aramko": Katastrofalne posledice po tržište nafte ako se kriza u Ormuzu nastavi
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane