Povezane vesti

Zaradio srpsku godišnju platu za mesec i po dana: Plate u Dubaiju idu i do 22.000 evra, Srbin otkrio detalje

Zaradio srpsku godišnju platu za mesec i po dana: Plate u Dubaiju idu i do 22.000 evra, Srbin otkrio detalje

Mondo pre 1 dan
Preciznih podataka o tome koliko građana Srbije živi i radi u Dubaiju nema, ali pojedine procene govore o brojci od čak 15.000 ljudi. Zvanično, tokom 2025. 12 poslodavaca je poslalo ukupno 49 ljudi na privremeni rad u Emirate, a u januaru ove godine je… »
Zašto građani Srbije odlaze u Dubai: "Za mesec i po dana sam zaradio godišnju platu"

Zašto građani Srbije odlaze u Dubai: "Za mesec i po dana sam zaradio godišnju platu"

Blic pre 1 dan
Prvi avion sa oko 200 putnika iz UAE sleteo je u Beograd nakon otkazivanja letova zbog iranskih napada u regionu U Dubaiju živi i radi oko 15.000 građana Srbije, a mnogi odlaze zbog znatno viših plata u poređenju sa Srbijom Prvi avion sa oko 200 putnika… »
Otkud toliko građana Srbije u Dubaiju: "Za mesec i po dana sam zaradio godišnju platu"

Otkud toliko građana Srbije u Dubaiju: "Za mesec i po dana sam zaradio godišnju platu"

Telegraf pre 1 dan
Zvanično, tokom 2025. 12 poslodavaca je poslalo ukupno 49 ljudi na privremeni rad u Emirate, a u januaru ove godine je osam firmi tamo poslalo svoja 22 zaposlena, podaci su Ministarstva za rad i zapošljavanje. Ipak, jasno je da je ovo samo mali deo… »

Vesti dana »