Povezane vesti
SOS linija za pomoć mamama: 'Neke rečenice izgovaraju prvi put'
BBC News pre 21 sat
Nevladina organizacija Centar za mame ima besplatan broj telefona za emocionalnu podršku majkama, svakodnevno dostupan od devet do 15 sati. Kada sam Jovani Ružičić rekla da bismo radili priču o SOS liniji za mame, koju vodi njena organizacija, za… »
SOS linija za pomoć mamama: ‘Neke rečenice izgovaraju prvi put’
Danas pre 23 sata
Kada sam Jovani Ružičić rekla da bismo radili priču o SOS liniji za mame, koju vodi njena organizacija, za nekoliko sati poslala mi je tačnu satnicu kada mogu da pričam sa jednom od savetnica na liniji, prisustvujem treningu za volontere i kada ćemo nas… »
NIN pre 23 sata
Kada sam Jovani Ružičić rekla da bismo radili priču o SOS liniji za mame, koju vodi njena organizacija, za nekoliko sati poslala mi je tačnu satnicu kada mogu da pričam sa jednom od savetnica na liniji, prisustvujem treningu za volontere i kada ćemo nas… »
SOS linija za pomoć mamama: ‘Neke rečenice izgovaraju prvi put’
Južne vesti pre 23 sata
Getty Images Kada sam Jovani Ružičić rekla da bismo radili priču o SOS liniji za mame, koju vodi njena organizacija, za nekoliko sati poslala mi je tačnu satnicu kada mogu da pričam sa jednom od savetnica na liniji, prisustvujem treningu za volontere i… »
Radio 021 pre 23 sata
Nevladina organizacija Centar za mame ima besplatan broj telefona za emocionalnu podršku majkama, svakodnevno dostupan od devet do 15 sati. Getty Images Kada sam Jovani Ružičić rekla da bismo radili priču o SOS liniji za mame, koju vodi njena… »
Vesti dana »
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Serbian News Media pre 33 minutajoš 27 povezanih
Cena nafte opala, Tramp preti Iranu: 'Čekaju vas vatra i oganj'
BBC News pre 28 minutajoš 26 povezanih
Najveći svetski izvoznik nafte: Katastrofalne posledice ako se nastave problemi u Ormuskom moreuzu
N1 Info pre 38 minutajoš 24 povezane
"Upravo su mi rekli da igram protiv Đokovića..." Britanac pobedio, pa odmah čuo da ide na Srbina
Kurir pre 38 minutajoš 32 povezane
„Da li me zavitlavate?”: Sramna izjava komentatora na očigledan faul nad Jokićem!
Hot sport pre 1 satjoš 51 povezana