Povezane vesti
„Bolje da je bio iskren“, Dara Bubamara oštro o otkazanom koncertu Cetinskog: „Ne znam kako će ikada pevati u Novom Sadu“…
Dnevnik pre 20 sati
Pevačica Dara Bubamara žestoko je udarila na Tonija Cetinskog koji je na dan koncerta otkazao svoj nastup u Spensu, izmišljajući neosnovane razloge. - Ne znam o čemu se radi, nisam pratila šta se dešava. Prosto ne mogu da verujem, jer je pre toga pevao u… »
"Ne znam kako će moći da peva u Novom Sadu!" Dara Bubamara žestoko o Cetinskom: "Žalosno! Ja sam čula da..."
Telegraf pre 20 sati
Pevačica Dara Bubamara žestoko je udarila na Tonija Cetinskog koji je na dan koncerta otkazao svoj nastup u Spensu, izmišljajući neosnovane razloge. - Ne znam o čemu se radi, nisam pratila šta se dešava. Prosto ne mogu da verujem, jer je pre toga pevao u… »
"Kakvi logori, kakvi bakrači": Ceca žestoko o Toniju Cetinskom i skandalu oko Spensa (video)
Mondo pre 21 sat
Ceca se na snimanju Zvezda Granda pojavila u sivom kompletu zanimljivog kroja, a sve je upotpunila efektnim crvenim naočarima. Ekipa MONDA zabeležila je njen dolazak: Pitali smo je da prokomentariše aktuelnu temu oko otkazivanja koncerta Tonija Cetinskog… »
(Video) "Ne znam da li će moći opet da peva u Novom Sadu" Dara Bubamara oštro o Toniju Cetinskom: "Bolje da je rekao da se…
Blic pre 21 sat
Dara Bubamara je komentarisala otkazivanje koncerta Tonija Cetinskog u Novom Sadu i nazvala njegovo objašnjenje budalaštinom. Smatra da je Cetinski trebaLo iskreno da kaže pravi razlog otkazivanja Dara Bubamara danas je došla na snimanje "Zvezda… »
"Ne znam kako će uopšte moći više da peva u Novom Sadu" Dara Bubamara oštro o Toniju Cetinskom: Bolje da je rekao da nije…
Kurir pre 21 sat
Pevač Toni Cetinski je, na dan koncerta za 8. mart u Novom Sadu, rešio da otkaže nastup u Spensu, hali u kojoj je nekoliko puta do sada nastupao, zbog "ratne prošlosti". Hala Spens se ubrzo oglasila i između ostalog otkrila da je prodato 3.500 karata za… »
"Bolje da je rekao da nije prodao karte": Dara Bubamara zapenila zbog Tonija Cetinskog, javno sve rekla
Mondo pre 21 sat
Pevač Toni Cetinski je juče, na dan koncerta za 8. mart u Novom Sadu, rešio da otkaže nastup u Spensu, hali u kojoj je nekoliko puta do sada nastupao, zbog "ratne prošlosti". Hala Spens se ubrzo oglasila i između ostalog otkrila da je prodato 3.500… »
"Kakvi logori i bakrači?!" Ceca šokirana odlukom Tonija Cetinskog: "Među prvima je došao u Srbiju i nastupao"
Telegraf pre 21 sat
Balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, pojavila se danas, 9. marta, na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ceca je na Košutnjak stigla oko 14 časova, doterana i dobro raspoložena, a pre ulaska u studio pozdravila je okupljene… »
"Nama je fokus na kandidatima": Đorđe David urnisao Pinkove zvezde i njihov žiri
Mondo pre 22 sata
Pevač, glumac i član žirija Zvezde Granda Đorđe David, pojavio se danas na snimanju nove emisije, kada je u razgovoru sa medijima progovorio o pretnjama smrću koje dobija, ali i rivalskom takmičenju Pinkove zvezde. U žiriju Pinkovih zvezda sede i njegove… »
Đorđe David potkačio JK i Bosanca: "To dosta govori o ljudima, zaborave na one koji su im činili"
Mondo pre 22 sata
Đorđe David je ostao u žiriju Zvezda Granda, dok su pojedine njegove kolege promenile stolice, te sada žiriraju kandidate u Pinkovim zvezdama. Pevač se sada dotakao Jelene Karleuše i Bosanca, te izneo kakvo mu je mišljenje sada o njima: On je potom… »
Evakuiše se iz Dubaija i smeška za TikTok: Šok snimak srpske influenserke usijao mreže (video)
Mondo pre 23 sata
Bivša učesnica rijalitija Zadruga Anja Todorović, poslednjih nedelja je boravila u Dubaiju odakle je juče evakuisana. Njen post koji je podelila kada je stigla u Dubai je iznenadio pratioce, a ništa nije bio ni polazak za Srbiju. Po dolasku u Dubai je… »
Vesti dana »
Evropski indeksi porasli, cene nafte pale nakon Trampove izjave da se rat bliži kraju
NIN pre 55 minutajoš 34 povezane
Tramp: Sukob u Iranu "kratkoročni izlet"; IRCG: Prolaz kroz Ormuz za zemlje koje proteraju ambasadore Izraela i SAD
RTS pre 35 minutajoš 32 povezane
(Foto) Drugi susret međunarodnih učesnika izložbe EXPO 2027 u Beogradu: Prisutno oko 500 delegata iz više od 130 zemalja
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 25 povezanih
Rusi oborili ukrajinski "Su-27"; rat protiv 57.000 "šaheda"– ko sve od Kijeva sada traži pomoć
RTS pre 10 minutajoš 28 povezanih