Povezane vesti
"Ne znam kako će moći da peva u Novom Sadu!" Dara Bubamara žestoko o Cetinskom: "Žalosno! Ja sam čula da..."
Telegraf 09.03.2026
Pevačica Dara Bubamara žestoko je udarila na Tonija Cetinskog koji je na dan koncerta otkazao svoj nastup u Spensu, izmišljajući neosnovane razloge. - Ne znam o čemu se radi, nisam pratila šta se dešava. Prosto ne mogu da verujem, jer je pre toga pevao u… »
„Bolje da je bio iskren“, Dara Bubamara oštro o otkazanom koncertu Cetinskog: „Ne znam kako će ikada pevati u Novom Sadu“…
Dnevnik 09.03.2026
Pevačica Dara Bubamara žestoko je udarila na Tonija Cetinskog koji je na dan koncerta otkazao svoj nastup u Spensu, izmišljajući neosnovane razloge. - Ne znam o čemu se radi, nisam pratila šta se dešava. Prosto ne mogu da verujem, jer je pre toga pevao u… »
"Kakvi logori, kakvi bakrači": Ceca žestoko o Toniju Cetinskom i skandalu oko Spensa (video)
Mondo 09.03.2026
Ceca se na snimanju Zvezda Granda pojavila u sivom kompletu zanimljivog kroja, a sve je upotpunila efektnim crvenim naočarima. Ekipa MONDA zabeležila je njen dolazak: Pitali smo je da prokomentariše aktuelnu temu oko otkazivanja koncerta Tonija Cetinskog… »
"Bolje da je rekao da nije prodao karte": Dara Bubamara zapenila zbog Tonija Cetinskog, javno sve rekla
Mondo 09.03.2026
Pevač Toni Cetinski je juče, na dan koncerta za 8. mart u Novom Sadu, rešio da otkaže nastup u Spensu, hali u kojoj je nekoliko puta do sada nastupao, zbog "ratne prošlosti". Hala Spens se ubrzo oglasila i između ostalog otkrila da je prodato 3.500… »
(Video) "Ne znam da li će moći opet da peva u Novom Sadu" Dara Bubamara oštro o Toniju Cetinskom: "Bolje da je rekao da se…
Blic 09.03.2026
Dara Bubamara je komentarisala otkazivanje koncerta Tonija Cetinskog u Novom Sadu i nazvala njegovo objašnjenje budalaštinom. Smatra da je Cetinski trebaLo iskreno da kaže pravi razlog otkazivanja Dara Bubamara danas je došla na snimanje "Zvezda… »
"Ne znam kako će uopšte moći više da peva u Novom Sadu" Dara Bubamara oštro o Toniju Cetinskom: Bolje da je rekao da nije…
Kurir 09.03.2026
Pevač Toni Cetinski je, na dan koncerta za 8. mart u Novom Sadu, rešio da otkaže nastup u Spensu, hali u kojoj je nekoliko puta do sada nastupao, zbog "ratne prošlosti". Hala Spens se ubrzo oglasila i između ostalog otkrila da je prodato 3.500 karata za… »
"Kakvi logori i bakrači?!" Ceca šokirana odlukom Tonija Cetinskog: "Među prvima je došao u Srbiju i nastupao"
Telegraf 09.03.2026
Balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, pojavila se danas, 9. marta, na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ceca je na Košutnjak stigla oko 14 časova, doterana i dobro raspoložena, a pre ulaska u studio pozdravila je okupljene… »
"Nama je fokus na kandidatima": Đorđe David urnisao Pinkove zvezde i njihov žiri
Mondo 09.03.2026
Pevač, glumac i član žirija Zvezde Granda Đorđe David, pojavio se danas na snimanju nove emisije, kada je u razgovoru sa medijima progovorio o pretnjama smrću koje dobija, ali i rivalskom takmičenju Pinkove zvezde. U žiriju Pinkovih zvezda sede i njegove… »
Đorđe David potkačio JK i Bosanca: "To dosta govori o ljudima, zaborave na one koji su im činili"
Mondo 09.03.2026
Đorđe David je ostao u žiriju Zvezda Granda, dok su pojedine njegove kolege promenile stolice, te sada žiriraju kandidate u Pinkovim zvezdama. Pevač se sada dotakao Jelene Karleuše i Bosanca, te izneo kakvo mu je mišljenje sada o njima: On je potom… »
Evakuiše se iz Dubaija i smeška za TikTok: Šok snimak srpske influenserke usijao mreže (video)
Mondo 09.03.2026
Bivša učesnica rijalitija Zadruga Anja Todorović, poslednjih nedelja je boravila u Dubaiju odakle je juče evakuisana. Njen post koji je podelila kada je stigla u Dubai je iznenadio pratioce, a ništa nije bio ni polazak za Srbiju. Po dolasku u Dubai je… »
Vesti dana »
Poslanici o amandmanima na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Tramp: Neću produžavati primirje, bez dogovora s Iranom nastavljamo bombardovanje
Sputnik pre 2 satajoš 39 povezanih
Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu proglasili blokadu zgrade Dekanata
Radio 021 pre 15 minutajoš 44 povezane
"Daj Bože da se to desi, ali teško": Dejan Stanković ne razmišlja o matematici
Mondo pre 19 minutajoš 28 povezanih