Povezane vesti

Đorđe David doživeo pakao zbog slike iz bolnice: Prijatelji su me naduvali kao majmuna, evo kako je reagovao na pomen Tonija…

Đorđe David doživeo pakao zbog slike iz bolnice: Prijatelji su me naduvali kao majmuna, evo kako je reagovao na pomen Tonija…

Kurir pre 21 sat
Đorđe David zabrinuo je mnoge kada je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz bolničkog kreveta. Kako je otkrio to je bila scena iz serije "Nasledstvo" u kojoj glumi. - Na snimanju serije je bilo odlično, vidim da je napravljena čitava dževa. Nećete… »
Đorđe David doživeo pakao zbog slike iz bolnice: "Prijatelji su me naduvali kao majmuna", evo šta je uradio na pomen Tonija…

Đorđe David doživeo pakao zbog slike iz bolnice: "Prijatelji su me naduvali kao majmuna", evo šta je uradio na pomen Tonija…

Blic pre 22 sata
Nije želeo da komentariše odluku Tonija Cetinskog da otkaže koncert, ali je pohvalio uspeh Marije Šerifović i ostalih izvođača. Komentarisao je i opomenu od direktora 'Granda' Gorana Šljivića, naglašavajući emotivnu vezu sa kandidatima i važnost… »
Đorđe David otkrio da mu žele smrt nakon fotke iz bolničkog kreveta: "4 miliona pregleda, nastala je čitava dževa"

Đorđe David otkrio da mu žele smrt nakon fotke iz bolničkog kreveta: "4 miliona pregleda, nastala je čitava dževa"

Mondo pre 22 sata
Pevač Đorđe David zabrinuo je javnost nakon što je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, na kojoj se vidi priključen na medicinske aparate. Slika je izazvala brojne reakcije i zabrinutost njegovih pratilaca, koji su se odmah… »
Pogledajte reakciju Đorđa Davida na pitanje o odluci Cetinskog da otkaže koncert u Spensu: izgovorio 3 reči

Pogledajte reakciju Đorđa Davida na pitanje o odluci Cetinskog da otkaže koncert u Spensu: izgovorio 3 reči

Telegraf pre 22 sata
Roker Đorđe David pojavio se danas, 9. marta, na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Na samom početku pitali smo ga kako je proteklo snimanje serije, budući da je njegova objava sa jednog od snimanja izazvala veliku pažnju jer je… »

Vesti dana »