Povezane vesti
"Franc Ferdinand" besni što je njihova pesma u ratnom spotu izraelske vojske: "To izaziva mučninu"
Blic pre 6 sati
Škotski bend 'Franz Ferdinand' kritikovao je izraelsku vojsku zbog korišćenja njihove pesme 'Take Me Out' u ratnom propagandnom spotu bez dozvole. Frontmen benda Aleks Kapranos izrazio je bes zbog zloupotrebe pesme, naglašavajući odsustvo dozvole i… »
"Ubice u ratu koriste našu muziku": Frontmen benda "Franc Ferdinand" besan zbog izraelskog vojnog spota
B92 pre 13 sati
Škotski rok bend "Franc Ferdinand" uputio je kritike izraelskoj vojsci zbog korišćenja pesme tog benda "Take Me Out" u ratnom spotu, odnosno u snimku koji opisuje izraelsku operaciju "Rika lava". U spotu se vide snimci sukoba, eksplozija bombi i… »
Bend "Franc Ferdinand" kritikovao Izrael zbog korišćenja njihove pesme u ratnom spotu
Insajder pre 14 sati
Škotski rok bend "Franc Ferdinand" uputio je kritike izraelskoj vojsci zbog korišćenja pesme tog benda "Take Me Out" u ratnom spotu, odnosno u snimku koji opisuje izraelsku operaciju "Rika lava", u kojem se vide snimci sukoba, eksplozija bombi i… »
Bend "Franc Ferdinand" kritikuje Izrael jer je koristio njihovu pesmu u ratnom spotu
Radio 021 pre 14 sati
Škotski rok bend "Franc Ferdinand" uputio je kritike izraelskoj vojsci zbog korišćenja pesme tog benda "Take Me Out" u ratnom spotu. Ta pesma je korišćena u snimku koji opisuje izraelsku operaciju "Rika lava", u kojem se vide snimci sukoba, eksplozija… »
Škotski i švedski muzičari kritikuju Izrael: Članovi grupe "Franc Ferdinand" besni zbog zloupotrebe njihove pesme
Večernje novosti pre 13 sati
Frontmen škotskog rok benda "Franc Ferdinand", Aleks Kapranos, javno je uputio kritike izraelskoj vojsci zbog korišćenja pesme tog benda, "Take me out", u propagadnom ratnom spotu, odnosno u snimku koji opisuje izraelsku operaciju "Rika lava"… »
Bend „Franc Ferdinand” osudio Izrael zbog korišćenja njihove pesme u ratnom spotu
Politika pre 14 sati
Zgroženi upotrebom svog hita u snimcima eksplozija. Škotski rok bend „Franc Ferdinand" uputio je kritike izraelskoj vojsci zbog korišćenja pesme tog benda „Take Me Out" u ratnom spotu, odnosno u snimku koji opisuje izraelsku operaciju „Rika lava", u… »
Franc Ferdinand (ali ne onaj) se umešao u rat
N1 Info pre 16 sati
„One ratoborne ubice koriste našu muziku bez našeg pristanka“, napisao je frontmen benda Franz Ferdinand Aleks Kapranos, kritikujući je Izraelske odbrambene snage (IDF) zbog korišćenja njihovog hita „Take Me Out“ u propagandnom videu u kojem hvali… »
Vesti dana »
CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Razoran zemljotres u Italiji osetio se širom Balkana: Drhtalo i u Srbiji
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane
Proleće i olujna košava, evo dokle će da traje: Vremenska prognoza za utorak, 10. mart
Večernje novosti pre 3 satajoš 3 povezane