Povezane vesti

Petogodišnjak sam izašao iz vrtića u Čačku, pronađen kod majke: "Najvažnije da je nepovređen"

Petogodišnjak sam izašao iz vrtića u Čačku, pronađen kod majke: "Najvažnije da je nepovređen"

Newsmax Balkans pre 9 sati
Dečak star pet godina samostalno je izašao iz vrtića "Boško Buha" u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, informacije su Predškolske ustanove "Radost" iz Čačka. Vera Jovanović, direktorka Predškolske ustanove "Radost", u… »
Petogodišnji dečak sam izašao iz vrtića u Čačku

Petogodišnji dečak sam izašao iz vrtića u Čačku

Telegraf pre 8 sati
Petogodišnji dečak izašao je sam jutros iz vrtića "Boško Buha" u Čačku. Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, informacije su Predškolske ustanove "Radost"… »
Dečak (5) sam izašao iz vrtića! Drama u Čačku: Mališan otišao kod majke, otac besan zbog incidenta

Dečak (5) sam izašao iz vrtića! Drama u Čačku: Mališan otišao kod majke, otac besan zbog incidenta

Blic pre 9 sati
Otac dečaka kritikovao je bezbednost u vrtiću, dok iz vrtića ističu: "Najvažnije je da je dečak dobro i nepovređen" Majka dečaka, koja ima samostalno starateljstvo, pronašla je dete i obavestila vrtić, a u razgovoru sa zaposlenima prisustvovao je i sin… »
Petogodišnjak sam izašao iz vrtića u Čačku, dete pronađeno kod majke

RTS pre 11 sati
Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića "Boško Buha" u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, informacije su Predškolske ustanove "Radost" iz Čačka. Vera Jovanović, direktorka Predškolske… »
Petogodišnji dečak sam izašao iz vrtića “Boško Buha“ u Čačku, organizovana potraga, pronađen kod majke

Petogodišnji dečak sam izašao iz vrtića “Boško Buha“ u Čačku, organizovana potraga, pronađen kod majke

Morava info pre 10 sati
ČAČAK – Petogodišnji dečak jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića “Boško Buha“, koji se nalazi pored OŠ “Ratko Mitrović“ u Čačku, i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, saopšteno je iz Predškolske ustanove „Radost“… »
Petogodišnjak sam izašao iz vrtića u Čačku

Petogodišnjak sam izašao iz vrtića u Čačku

Ozon press pre 11 sati
Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića „Boško Buha“ u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, saopšteno je iz Predškolske ustanove „Radost“ iz Čačka. Vera Jovanović, direktorka Predškolske… »
Drama u Čačku: Petogodišnjak sam izašao iz vrtića i otišao kod majke

Drama u Čačku: Petogodišnjak sam izašao iz vrtića i otišao kod majke

Mondo pre 10 sati
Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića "Boško Buha" u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, informacije su Predškolske ustanove "Radost" iz Čačka. Vera Jovanović, direktorka Predškolske… »

N1 Info pre 12 sati
Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića "Boško Buha" u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, saopšteno je iz Predškolske ustanove "Radost" iz Čačka, a prenosi RTS. Vera Jovanović… »
Petogodišnjak sam izašao iz vrtića: Incident u Čačku

Petogodišnjak sam izašao iz vrtića: Incident u Čačku

NIN pre 11 sati
Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića "Boško Buha" u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, saopšteno je iz Predškolske ustanove "Radost" iz Čačka. Uprava vrtića i stručne službe odmah su… »

Danas pre 12 sati
Dečak star pet godina jutros nešto posle 10 časova samostalno je izašao iz vrtića „Boško Buha“ u Čačku i otišao na adresu na kojoj je ranije živeo sa majkom, saopšteno je iz Predškolske ustanove „Radost“ iz Čačka. Vera Jovanović, direktorka Predškolske… »

Vesti dana »