Povezane vesti

"Izvukao sam ga iz opanaka, a on mi ubio sina i snaju": Bolna ispovest Milivoja nakon ukinute presude u Arilju

"Izvukao sam ga iz opanaka, a on mi ubio sina i snaju": Bolna ispovest Milivoja nakon ukinute presude u Arilju

Telegraf pre 16 sati
"Izvukao sam ga iz opanaka" Predrag Novaković i njegova supruga Ivana ubijeni su na Novu godinu 2024. godine, a nakon što je prvostepena presuda kojom je Branko Pušica osuđen na 17 godina zatvora za ubistvo i godinu dana za nedozvoljeno držanje oružja… »
"Pitala me je da li može poslednji put da legne pored mene, a onda me je izbola!" Žena iz Jagodine osuđena na 11 godina robije…

"Pitala me je da li može poslednji put da legne pored mene, a onda me je izbola!" Žena iz Jagodine osuđena na 11 godina robije…

Blic pre 22 sata
Snimci sa nadzornih kamera i dokazi pokazali su da je J.M. bila potpuno svesna svojih postupaka tokom napada Tvrdnje J.M. da je žrtva zlostavljala njenog sina su opovrgnute dokazima Viši sud u Jagodini je doneo presudu kojom se J.M. (45) osuđuje na 11… »
"Uzela je predmet od slonovače i krenula ka žrtvi da dovrši napad" Snimci otkrili jeziv plan Jasne M. za pokušaj ubistva…

"Uzela je predmet od slonovače i krenula ka žrtvi da dovrši napad" Snimci otkrili jeziv plan Jasne M. za pokušaj ubistva…

Kurir pre 1 dan
Viši sud u Jagodini doneo je presudu kojom ju je osudio na 11 godina robije, međutim sada se čeka odluka Apelacionog suda, dok sam motiv pokušaja ubistva i dalje intrigira javnost. Ekskluzivna saznanja, za "Redakciju", otkrio je advokat Goran… »

Vesti dana »