Povezane vesti
Donald Tusk: Koga interesuju cene goriva neka pita onog drugog Donalda
Politika pre 7 sati
„Mi ne utičemo na cene goriva u svetu. Sasvim sigurno onaj drugi Donald ima realan uticaj na to. Molim, njega pitajte a ne skromnog poljskog Donalda”. Premijer Holandije Rob Jeten i Poljske Donald Tusk ocenili su danas u Varšavi da za Evropu glavna… »
Donald Tusk: Koga interesuju cene goriva nek pita onog drugog Donalda, ne skromnog poljskog
Nova pre 11 sati
Premijer Holandije Rob Jeten (Jetten) i Poljske Donald Tusk ocenili su danas u Varšavi da za Evropu glavna pretnja ostaje agresija Rusije na Ukrajinu, dok oni koji pitaju za rat u Iranu i cene goriva nek se obrate "onom Donaldu" a ne malom poljskom. "Mi… »
Tusk: Koga interesuju cene goriva nek pita "onog Donalda", a ne skromnog poljskog
N1 Info pre 11 sati
Premijer Holandije Rob Jeten i Poljske Donald Tusk ocenili su danas u Varšavi da za Evropu glavna pretnja ostaje agresija Rusije na Ukrajinu, dok oni koji pitaju za rat u Iranu i cene goriva nek se obrate "onom Donaldu" a ne malom poljskom. "Mi ne… »
Tusk: EU ne mora da čeka nov pristanak Mađarske da pošalje pozajmicu Ukrajini
NIN pre 11 sati
Premijer Holandije Rob Jeten i Poljske Donald Tusk ocenili su danas u Varšavi da za Evropu glavna pretnja ostaje agresija Rusije na Ukrajinu, dok oni koji pitaju za rat u Iranu i cene goriva nek se obrate "onom Donaldu" a ne malom poljskom. "Mi ne… »
Tusk: Koga interesuju cene goriva nek pita onog Donalda, ne skromnog poljskog
Danas pre 12 sati
Premijer Holandije Rob Jeten (Jetten) i Poljske Donald Tusk ocenili su danas u Varšavi da za Evropu glavna pretnja ostaje agresija Rusije na Ukrajinu, dok oni koji pitaju za rat u Iranu i cene goriva nek se obrate „onom Donaldu“ a ne malom poljskom. „Mi… »
Vesti dana »
Poznat naredni rival: Đoković će igrati protiv branioca titule za plasman u četvrtfinale Indijan Velsa
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Snažan zemljotres pogodio Italiju Osetio se čak do Uroševca, svedočenja stižu sa celog Balkana: "Čudan pokret, kao da haluciniram"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
/video/ Zastrašujući udes u Novom Pazaru: Automobil udario u kamion u naselju Mur
Sandžak haber pre 2 satajoš 1 povezana