Povezane vesti
"Treba mi 50.000 za gaće i čarape" Mima Karadžić pokušao na prevaru da izvuče novac, a onda je dobio hladan tuš
Kurir pre 11 sati
Glumac Milutin Mima Karadžić oduvek je bio miljenik žena, a s godinama je stekao epitet najpoželjnijeg neženje. Mima je sada za domaće medije ispričao šta je u mladosti radio zbog devojaka. Kako je otkrio, jednom je od svog profesora Brane Đorđevića hteo… »
Mimi Karadžiću poznati Srbin pozajmio 50.000, glumac ga sve slagao: "Treba mi za gaće i čarape"
Mondo pre 11 sati
Mima Karadžić danas ima 70 godina, a još uvek važi za najpoželjnijeg neženju. Mima je sada za domaće medije ispričao šta je u mladosti radio zbog devojaka. Glumac je otkrio kako je od svog profesora Brane Đorđevića hteo da pozajmi 50.000 dinara da izvede… »
Mima Karadžić od poznatog Srbina pozajmio 50.000 dinara! Slagao ga, pa usledio hladan tuš: "Nikad ne..."
Telegraf pre 11 sati
Naš poznati glumac, Mima Karadžić, danas ima 70 godina, a još uvek važi za najpoželjnijeg neženju. Mima se osvrnuo na svoj ljubavni život i ispričao šta je u mladosti radio zbog devojaka. Mima Karadžić je otkrio kako je od svog profesora Brane Đorđevića… »
"Profesore, treba mi za gaće i čarape" Mimi Karadžiću poznati Srbin pozajmio 50.000, glumac ga sve slagao: A onda usledio…
Blic pre 12 sati
Jednom je pokušao da pozajmi 50.000 dinara od profesora Brane Đorđevića kako bi izveo devojku u Dubrovnik. Kao izgovor za zajam naveo je da mu trebaju donje gaće, čarape i druge potrepštine za zimu. Mima Karadžić danas ima 70 godina, a još uvek važi za… »
Vesti dana »
Poznat naredni rival: Đoković će igrati protiv branioca titule za plasman u četvrtfinale Indijan Velsa
Danas pre 2 satajoš 4 povezane