Povezane vesti
Ovaj poznati Srbin je pomogao Zorici Brunclik kad nije imala ništa: "Bio je jedini koji je brinuo o meni..."
Telegraf pre 15 dana
Pevačica Zorica Brunclik ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli, a njen put nije bio nimalo lak. Zorica nije bila privilegovana ni u kom smislu, a pomoć jednog čoveka zauvek će pamtiti. Kako je jednom prilikom ispričala, prošlost je asocira na… »
Ovaj moćan muškarac je pomogao Zorici Brunclik. Zna ga cela Srbija, a ona mu nikad neće zaboraviti: "Odveo me je da kupim…
Blic pre 15 dana
Bora Spužić Kvaka je bio jedina osoba koja joj je pomogla u teškim trenucima, obezbedivši joj hranu i odeću. Kao devojčica je učestvovala na brojnim muzičkim takmičenjima, ali nije pobeđivala Zorica Brunclik ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli… »
Vesti dana »
27 godina od NATO agresije - istina koju ne smemo zaboraviti Srbija se seća stradanja: Širom zemlje odata pošta žrtvama NATO agresije (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 4 povezane
Ćerka Snežane Đurišić o bratu koji je prošao pakao: Maja progovorila o Marku nakon jezivog mučenja: "Ja se nadam da se sve sleglo"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video) Upaljena „Večna vatra“ na Ušću povodom obeležavanja godišnjice NATO bombardovanja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Na godišnjicu NATO agresije pokazivali simbole "Velike Albanije", uhapšena četvorica Albanaca u Srbiji
Blic pre 3 satajoš 1 povezana