Povezane vesti

Breskvica se oglasila posle navoda da se Luka Dončić razvodi zbog nje: "To je sada in"

Breskvica se oglasila posle navoda da se Luka Dončić razvodi zbog nje: "To je sada in"

B92 pre 2 sata
Anđela Ignjatović Breskvica progovorila o glasinama da se poznati košarkaš Luka Dončić rastaje sa vernicom Anamarijom zbog nje. Anamarija Goltes i Luka Dončić raskinuli su veridbu i otkazali svadbu koja je bila zakazana za leto ove godine, a stranci su i… »
"Kažu da sam ja kriva za razvod Luke Dončića, ljudi neće razumeti šta se desilo" Breskvica iznela sve u javnost: "Razumem što…

"Kažu da sam ja kriva za razvod Luke Dončića, ljudi neće razumeti šta se desilo" Breskvica iznela sve u javnost: "Razumem što…

Blic pre 4 sati
Breskvica je izjavila da je iznenađena pažnjom medija. Navodi se da Luka Dončić lajkuje fotografije Breskvice, dok nije pokazivao pažnju svojoj bivšoj verenici na internetu. Anamarija Goltes i Luka Dončić raskinuli su veridbu i otkazali svadbu koja je… »
Da nije Breskvica? Reakcija Luke Dončića kada je pogledao u svoj telefon sve govori! Pogledajte kako se šokirao onim što je…

Da nije Breskvica? Reakcija Luke Dončića kada je pogledao u svoj telefon sve govori! Pogledajte kako se šokirao onim što je…

Kurir pre 4 sati
Slovenački košarkaš i NBA superstar Luka Dončić dospeo je u žižu svetske javnosti, ali ovoga puta ne po svojim magičnim potezima na terenu. Danima unazad traje saga oko navodne afere između Dončića i sprske estradne umetnice Anđele Ignjatović Breskvice… »
Sve je otkrila! Breskvica prekinula zavet ćutanja! Evo šta je rekla o navodima i aferi sa Dončićem - potpuni šok!

Sve je otkrila! Breskvica prekinula zavet ćutanja! Evo šta je rekla o navodima i aferi sa Dončićem - potpuni šok!

Kurir pre 4 sati
Navodna afera, koja trese čitavu javnost, između srpske pevačice A nđele Ignjatović Breskvice i NBA košarkaša Luke Dončića, udarna je tema u svim medijima! Iako do sada nije bilo zvaničnih izjava glavnih aktera ove priče, zavet ćutanja je prekinula… »
Breskvica progovorila o Dončiću nakon glasina koje su obišle svet: Raskinuo sa verenicom, pevačica želi u Sloveniju

Breskvica progovorila o Dončiću nakon glasina koje su obišle svet: Raskinuo sa verenicom, pevačica želi u Sloveniju

Mondo pre 5 sati
Breskvica je u podkastu "Uskoro otvaranje" istakla da su u pitanju neistinite tvrdnje i da ništa od toga nije tačno. Naglasila je da je njena želja da se preseli u Sloveniju povezana sa ljubavlju prema ljudima i prirodi, a ne sa košarkaškim asom. -… »
Prva reakcija Breskvice na priče o njoj i Dončiću! Svetski mediji pišu o njima, ona u šoku: "Nadam se da..."

Prva reakcija Breskvice na priče o njoj i Dončiću! Svetski mediji pišu o njima, ona u šoku: "Nadam se da..."

Telegraf pre 5 sati
Pre ekskluzivne informacije Telegrafa, da su Anamarija Goltes i Luka Dončić raskinuli veridbu i da je otkazana svadba koja je bila zakazana za leto ove godine, stranci su počeli da spajaju slavnog košarkaša ni manje ni više nego sa mladom srpskom zvezdom… »

Vesti dana »