Povezane vesti
"Kosa mi je padala po telu dok sam se tuširala..." Zorica je ovaj udarac jedva preživela: "Tada sam se trgla"
Telegraf 09.03.2026
Pevačica Zorica Brunclik nikada nije krila koliko je emotivna, a jedan od najtežih trenutaka u njenom životu bio je gubitak majke. O tom bolnom periodu govorila je otvoreno, priznajući da je tada prolazila kroz ozbiljnu psihičku krizu i zdravstvene… »
"Opadala mi je kosa i izgubila sam moć govora" Ovako je Zorica Brunclik pričala o najtežem periodu života: "Kemiš mi je…
Blic 09.03.2026
Zorica Brunclik je teško podnela gubitak majke, što je ostavilo duboke posledice na njeno zdravstveno i psihičko stanje. U najtežim trenucima najveća podrška bio joj je suprug Kemiš, koji je brinuo o njoj i pomogao joj da se izbori sa bolom. Pevačica… »
Vesti dana »
Povratak u klupe za 530.000 osnovaca i 240.000 srednjoškolaca: Detaljan kalendar nove školske godine
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 1. septembar: Danas pretežno sunčano, temperatura do 34 stepena
Serbian News Media pre 26 minutajoš 13 povezanih
Studenti u Beogradu, Novom Sadu i Nišu danas obeležavaju 22 meseca od pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 21 minutajoš 9 povezanih
Nakon tri decenije: Dvejn „Kifi Di“ Dejvis proglašen krivim za organizovanje ubistva Tupaka Šakura
Telegraf pre 35 minutajoš 8 povezanih