Povezane vesti
Dečak (8) pronađen sam na auto-putu "Miloš Veliki", reagovala obrenovačka policija
Newsmax Balkans pre 4 sati
Dečak (8) iz Uba, iz za sada neutvrđenih razloga, našao se na auto-putu "Miloš Veliki" bez nadzora odraslih, a zahvaljujući brzoj intervenciji Policijske stanice Obrenovac, sklonjen je sa prometne saobraćajnice, nezvanično je potvrđeno portalu Newsmax… »
Spasen dečak (8) sa auto-puta "Miloš Veliki": Policija sprečila tragediju u hitnoj akciji
Mondo pre 4 sati
Zahvaljujući prisebnosti građana i izuzetno brzoj intervenciji pripadnika Policijske stanice Obrenovac, danas je na auto-putu "Miloš Veliki" izbegnuta potencijalna tragedija. Drama je počela oko 11.30 časova, kada je preko sistema 192 stigla uznemirujuća… »
Drama na auto-putu "Miloš Veliki"! Dečak (8) lutao sam blizu naplatne rampe: Policija dobila uznemirujuću prijavu, odmah…
Blic pre 6 sati
Drama je počela kada je prijavljeno dete bez pratnje odraslih kod naplatne rampe Veliko polje Utvrđeno je da je dete iz mesta Kalenić kod Uba, a u slučaj su uključene i druge institucije Policijski službenici PS Obrenovac brzom akcijom su spasili dečaka… »
Policija spasila dečaka (8) na auto-putu Miloš Veliki! Munjevita akcija PS Obrenovac sprečila tragediju: Evo gde se sada…
Kurir pre 6 sati
Policijski službenici PS Obrenovac brzom akcijom su spasili dečaka (8) koji se zatekao na auto-putu "Miloš Veliki". Naime, drama je počela oko 11.30 časova, kada je preko sistema 192 stigla uznemirujuća prijava da se kod naplatne rampe Veliko polje… »
Policija reagovala kod naplatne rampe! Dečak (8) primećen sam blizu auto-puta; Odmah pokrenuta akcija spasavanja
Dnevnik pre 6 sati
Naime, drama je počela oko 11.30 časova, kada je preko sistema 192 stigla uznemirujuća prijava da se kod naplatne rampe Veliko polje nalazi dete bez nadzora odraslih. S obzirom na opasnost koju nosi blizina auto-puta, patrola PS Obrenovac je odmah… »
Policija spasila dečaka (8) na auto-putu Miloš Veliki: Munjevitom akcijom sprečena tragedija
Večernje novosti pre 6 sati
POLICIJSKI službenici PS Obrenovac brzom akcijom su spasili dečaka (8) koji se zatekao na auto-putu "Miloš Veliki". Foto SK Naime, drama je počela oko 11.30 časova, kada je preko sistema 192 stigla uznemirujuća prijava da se kod naplatne rampe Veliko… »
Herojski podvig obrenovačke policije: Munjevitom akcijom spasen dečak (8) sa auto-puta "Miloš Veliki"!
Telegraf pre 6 sati
Zahvaljujući prisebnosti građana i izuzetno brzoj intervenciji pripadnika Policijske stanice Obrenovac, danas je na auto-putu „Miloš Veliki“ izbegnuta potencijalna tragedija. Drama je počela oko 11.30 časova, kada je preko sistema 192 stigla uznemirujuća… »
Vesti dana »
Proleće i olujna košava, evo dokle će da traje: Vremenska prognoza za utorak, 10. mart
Večernje novosti pre 44 minutajoš 3 povezane
(Video) "Luna je bila elementarna nepogoda" Ispovest Čede Čvorka: "Maja mi je verovala"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana