Povezane vesti
Zabrinjavajuće oglašavanje naše poznate pevačice! Poroci joj došli glave, bila i beskućnica, a sad otkrila kroz šta prolazi…
Kurir 09.03.2026
Pevačica Dunja Ilićšokirala je javnost svojim najnovijim objavama na Instagramu. Na svojim Instagram storijima podelila je zabrinjavajuće poruke. Prvo je napisala: "Trebala sam da se radujem danas.Trebala sam sutra. Nisam pi*** da glumatam na instagramu… »
"Neću da glumatam, osećam se bezvredno": Pevačica nakon medijske ilegale šokira i priča da je očajna: "Danas sam trebala da se…
Blic 09.03.2026
Nakon višegodišnje medijske tišine, odlučila je da podeli svoje životne izazove i povratak u javnost. Borila se sa zavisnošću od alkohola, što ju je dovelo do života na ulici i prodaje ličnih stvari. Pevačica Dunja Ilić šokirala je javnost svojim… »
Pevačica u očaju nakon što se vratila na scenu: "Neću da krijem, osećam se bezvredno"
Telegraf 09.03.2026
Pevačica Dunja Ilić šokirala je javnost svojim najnovijim objavama na Instagramu. Šta je tačno u pitanju i šta je izazvalo ovakvu reakciju, za sada nije poznato. Na svojim Instagram storijima podelila je zabrinjavajuće poruke. Prvo je napisala: "Trebala… »
Vesti dana »
Milanović iz SRCE: „Izmene izbornih zakona neće poboljšati postupak“
Serbian News Media pre 3 satajoš 32 povezane
Jaka grmljavina, pljusak i vetar na teritoriji Beograda: Oluja se kreće ka istoku
Nedeljnik pre 13 minutajoš 45 povezanih
Šefica evropske diplomatije: EU će pronaći naslednika za Kristijana Šmita
Nova pre 23 minutajoš 39 povezanih
Filmska potera i hapšenje zbog iznude: Valjevcu pretio i tražio mu 56.000 evra, on mu dao koverat, a onda je "pao", evo kako se sve odigralo
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
SAD dolaze na EXPO: Potpisan ugovor o američkom učešću na specijalizovanoj izložbi u Beogradu
Nedeljnik pre 3 satajoš 36 povezanih