Povezane vesti
Pevačica u očaju nakon što se vratila na scenu: "Neću da krijem, osećam se bezvredno"
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Dunja Ilić šokirala je javnost svojim najnovijim objavama na Instagramu. Šta je tačno u pitanju i šta je izazvalo ovakvu reakciju, za sada nije poznato. Na svojim Instagram storijima podelila je zabrinjavajuće poruke. Prvo je napisala: "Trebala… »
"Neću da glumatam, osećam se bezvredno": Pevačica nakon medijske ilegale šokira i priča da je očajna: "Danas sam trebala da se…
Blic pre 7 sati
Nakon višegodišnje medijske tišine, odlučila je da podeli svoje životne izazove i povratak u javnost. Borila se sa zavisnošću od alkohola, što ju je dovelo do života na ulici i prodaje ličnih stvari. Pevačica Dunja Ilić šokirala je javnost svojim… »
Zabrinjavajuće oglašavanje naše poznate pevačice! Poroci joj došli glave, bila i beskućnica, a sad otkrila kroz šta prolazi…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Dunja Ilićšokirala je javnost svojim najnovijim objavama na Instagramu. Na svojim Instagram storijima podelila je zabrinjavajuće poruke. Prvo je napisala: "Trebala sam da se radujem danas.Trebala sam sutra. Nisam pi*** da glumatam na instagramu… »
Vesti dana »
/video/ Zastrašujući udes u Novom Pazaru: Automobil udario u kamion u naselju Mur
Sandžak haber pre 2 satajoš 1 povezana