Povezane vesti

Aleksandra Prijović se javno obratila Mariji Šerifović: "Retko će da vam se desi ovako nešto", otkrila šta je doživela zbog…

Aleksandra Prijović se javno obratila Mariji Šerifović: "Retko će da vam se desi ovako nešto", otkrila šta je doživela zbog…

Blic pre 4 sati
Naglasila je da retko doživi takvu emociju, energiju i glas uživo na koncertu. Marija Šerifović je izjavila da joj je bilo važno da na sceni prikaže nešto novo i da je koncert tehnički najzahtevniji u Sava Centru. Aleksandra Prijović, muzička zvezda… »
Aleksandra Prijović se javno obratila Mariji Šerifović: "Ovo je jedan od retkih snimaka koje imam"

Aleksandra Prijović se javno obratila Mariji Šerifović: "Ovo je jedan od retkih snimaka koje imam"

Mondo pre 3 sata
Aleksandra Prijović, popularna muzička zvezda, sinoć je prisustvovala koncertu svoje koleginice Marija Šerifović u srpskoj prestonici. Nakon sjajne večeri, Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama gde je podelila utiske i oduševljenje nastupom… »
"Retko će da vam se desi da osetite ovakve emocije" Aleksandra Prijović priznala simpatije Mariji Šerifović: Uživala sam

"Retko će da vam se desi da osetite ovakve emocije" Aleksandra Prijović priznala simpatije Mariji Šerifović: Uživala sam

Kurir pre 3 sata
Aleksandra Prijović, muzička zvezda, bila je sinoć na koncertu koleginice Marije Šerifović u srpskoj prestonici. Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama i podelila svoje impresije sa koncerta. - Retko će da vam se desi da osetite ovakvu emociju… »

Vesti dana »