Povezane vesti
Generacija bez kikirikija: Kad alergije promene detinjstvo
BBC News 10.03.2026
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu… »
NIN 10.03.2026
"Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. "Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. "Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Južne vesti 10.03.2026
Getty Images „Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala… »
Radio 021 10.03.2026
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. Getty Images „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu… »
Danas 10.03.2026
„Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Vesti dana »
Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"
Blic pre 3 minutajoš 31 povezana
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
(Foto) "Šta god budete radili u Kijevu kad odete odavde..." Putin dočekao Trampove izaslanike, razgovor trajao tri sata, a ovo je bila glavna tema
Blic pre 58 minutajoš 22 povezane
Zelenski posle razgovora sa Vitkofom i Kušnerom: Ukrajina neće napadati Moskvu do ponedeljka
NIN pre 5 satijoš 27 povezanih