Povezane vesti
Generacija bez kikirikija: Kad alergije promene detinjstvo
BBC News 10.03.2026
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu… »
NIN 10.03.2026
"Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. "Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. "Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Južne vesti 10.03.2026
Getty Images „Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala… »
Radio 021 10.03.2026
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. Getty Images „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu… »
Danas 10.03.2026
„Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Vesti dana »
Vučić se sastao sa kineskim premijerom: "Za našu zemlju prijateljstvo sa Kinom od neprocenjivog značaja"
Radio 021 pre 7 minutajoš 13 povezanih
Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen
Glas Zapadne Srbije pre 7 minutajoš 12 povezanih
Značajan rast u Zbiljićevim firmama od ulaska Mađara: Da li će promena vlasti uticati na planove?
Radio 021 pre 2 minutajoš 1 povezana
Viktor Vembanjama srušio Oklahomu za izjednačenje u finalu Zapadne konferencije
Euronews pre 12 minutajoš 11 povezanih
Pregled berzi: snažan finiš tri akcije, bitcoin beleži pad
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 1 povezana