Povezane vesti
Generacija bez kikirikija: Kad alergije promene detinjstvo
BBC News pre 8 sati
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu… »
NIN pre 8 sati
"Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. "Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. "Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Južne vesti pre 8 sati
Getty Images „Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala… »
Radio 021 pre 8 sati
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. Getty Images „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu… »
Danas pre 8 sati
„Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović pred Makronom i Fon der Lajen: "Nuklearna energija nam daje čvrstu bazu"
Telegraf pre 10 minutajoš 33 povezane
Hegset je upravo najavio pakao Iranu! Zapaljivi govor digao Pentagon na noge: "Rat će se završiti kad mi to odaberemo, ovo nije 2003. godina, ti dani su mrtvi"!
Kurir pre 36 minutajoš 71 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran pokrenuo nove napade na susedne zemlje; Javna zakletva vernosti novom ajatolahu
RTV pre 36 minutajoš 48 povezanih