Povezane vesti
Generacija bez kikirikija: Kad alergije promene detinjstvo
BBC News pre 23 dana
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu… »
NIN pre 23 dana
"Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. "Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. "Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Radio 021 pre 23 dana
Alergije na hranu pogađaju približno od tri do šest odsto dece u svetu, podaci su Evropske akademije za alergiju i kliničku imunologiju. Getty Images „Mama, peku me usta." Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu… »
Danas pre 23 dana
„Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala kolač u kojem je… »
Južne vesti pre 23 dana
Getty Images „Mama, peku me usta.“ Dragana Mladenović se seća kada je njena tada petogodišnja ćerka izgovorila ovu rečenicu. „Videla sam da joj je lice crveno, a ubrzo je krenulo i gušenje. „Odmah sam pomislila da je alergija, jer je prvi put probala… »
Vesti dana »
„Rekao je da želi da ostane u Partizanu“: Penjaroja posle pobede nad Zvezdom o važnom igraču
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Nudim vam svoje iskustvo" Zelenski se obratio partnerima usred noći, poruka ima veze sa Iranom
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana