Povezane vesti
Hegset: Sprovodimo ozbiljnu istragu u vezi sa raketom ispaljenu na školu u Iranu
RTV pre 23 dana
VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države veoma ozbiljno sprovode istragu u vezi sa vazdušnim napadom na Iran u kojem je američkom raketom "tomahavk" pogođena ženska škola i u kojem je ubijeno 168 dece i 14 nastavnika, izjavio je danas američki ministar… »
Hegset o napadu na iransku školu: Nije mesto da govorimo o tome šta se desilo ili nije desilo
Večernje novosti pre 23 dana
SJEDINjENE Američke Države veoma ozbiljno sprovode istragu u vezi sa vazdušnim napadom na Iran u kojem je američkom raketom "tomahavk" pogođena ženska škola i u kojem je ubijeno 168 dece i 14 nastavnika, izjavio je danas američki ministar odbrane Pit… »
Tramp: Spreman sam da živim sa nalazima istrage o gađanju škole u Iranu
Euronews pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje 168 osoba, ali da je "spreman da živi" sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Video-snimak… »
Trampa ne dotiče napad na iransku školu
Vesti online pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da “ne zna dovoljno” o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje 168 osoba, ali da je “spreman da živi” sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Video-snimak… »
Jeziva izjava Donalda Trampa
B92 pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo preko 160 dece, ali da je "spreman da živi" sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Video-snimak sa… »
Tramp: Spreman sam da živim sa izveštajem o napadu na školu
Politika pre 23 dana
Video-snimak sa obližnje zgrade prikazuje kako raketa "tomahavk" pogađa zgradu pored ženske škole. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje… »
Tramp se oglasio posle napada na školu: Njegove reči već podigle prašinu
Večernje novosti pre 23 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje 168 osoba, ali da je "spreman da živi" sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Foto: AP… »
Vesti dana »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 10 povezanih
Pašić (SSP): Roditelji dece sa smetnjama ponovo prinuđeni da protestuju
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 44 minutajoš 58 povezanih