Повезане вести

Хегсет: Спроводимо озбиљну истрагу у вези са ракетом испаљену на школу у Ирану

Хегсет: Спроводимо озбиљну истрагу у вези са ракетом испаљену на школу у Ирану

РТВ 10.03.2026
ВАШИНГТОН - Сједињене Америчке Државе веома озбиљно спроводе истрагу у вези са ваздушним нападом на Иран у којем је америчком ракетом "томахавк" погођена женска школа и у којем је убијено 168 деце и 14 наставника, изјавио је… »
Хегсет о нападу на иранску школу: Није место да говоримо о томе шта се десило или није десило

Хегсет о нападу на иранску школу: Није место да говоримо о томе шта се десило или није десило

Вечерње новости 10.03.2026
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе веома озбиљно спроводе истрагу у вези са ваздушним нападом на Иран у којем је америчком ракетом "томахавк" погођена женска школа и у којем је убијено 168 деце и 14 наставника, изјавио је данас амерички… »
Трамп: Спреман сам да живим са налазима истраге о гађању школе у Ирану

Трамп: Спреман сам да живим са налазима истраге о гађању школе у Ирану

Еуроневс 10.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да "не зна довољно" о нападу на иранску основну школу, за коју Иран тврди да је у њој погинуло најмање 168 особа, али да је "спреман да живи" са налазима америчке истраге о том… »
Трампа не дотиче напад на иранску школу

Трампа не дотиче напад на иранску школу

Вести онлине 10.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да “не зна довољно” о нападу на иранску основну школу, за коју Иран тврди да је у њој погинуло најмање 168 особа, али да је “спреман да живи” са налазима америчке истраге о том… »
Језива изјава Доналда Трампа

Језива изјава Доналда Трампа

Б92 10.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да "не зна довољно" о нападу на иранску основну школу, за коју Иран тврди да је у њој погинуло преко 160 деце, али да је "спреман да живи" са налазима америчке истраге о том… »
Трамп: Спреман сам да живим са извештајем о нападу на школу

Трамп: Спреман сам да живим са извештајем о нападу на школу

Политика 10.03.2026
Видео-снимак са оближње зграде приказује како ракета "томахавк" погађа зграду поред женске школе. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да "не зна довољно" о нападу на иранску основну школу, за коју Иран тврди да је… »
Трамп се огласио после напада на школу: Његове речи већ подигле прашину

Трамп се огласио после напада на школу: Његове речи већ подигле прашину

Вечерње новости 10.03.2026
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да "не зна довољно" о нападу на иранску основну школу, за коју Иран тврди да је у њој погинуло најмање 168 особа, али да је "спреман да живи" са налазима америчке истраге о том… »

Вести дана »