Povezane vesti

Hegset: Sprovodimo ozbiljnu istragu u vezi sa raketom ispaljenu na školu u Iranu

Hegset: Sprovodimo ozbiljnu istragu u vezi sa raketom ispaljenu na školu u Iranu

RTV pre 1 sat
VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države veoma ozbiljno sprovode istragu u vezi sa vazdušnim napadom na Iran u kojem je američkom raketom "tomahavk" pogođena ženska škola i u kojem je ubijeno 168 dece i 14 nastavnika, izjavio je danas američki ministar… »
Hegset o napadu na iransku školu: Nije mesto da govorimo o tome šta se desilo ili nije desilo

Hegset o napadu na iransku školu: Nije mesto da govorimo o tome šta se desilo ili nije desilo

Večernje novosti pre 1 sat
SJEDINjENE Američke Države veoma ozbiljno sprovode istragu u vezi sa vazdušnim napadom na Iran u kojem je američkom raketom "tomahavk" pogođena ženska škola i u kojem je ubijeno 168 dece i 14 nastavnika, izjavio je danas američki ministar odbrane Pit… »
Tramp: Spreman sam da živim sa nalazima istrage o gađanju škole u Iranu

Tramp: Spreman sam da živim sa nalazima istrage o gađanju škole u Iranu

Euronews pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje 168 osoba, ali da je "spreman da živi" sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Video-snimak… »
Trampa ne dotiče napad na iransku školu

Trampa ne dotiče napad na iransku školu

Vesti online pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da “ne zna dovoljno” o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje 168 osoba, ali da je “spreman da živi” sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Video-snimak… »
Jeziva izjava Donalda Trampa

Jeziva izjava Donalda Trampa

B92 pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo preko 160 dece, ali da je "spreman da živi" sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Video-snimak sa… »
Tramp: Spreman sam da živim sa izveštajem o napadu na školu

Tramp: Spreman sam da živim sa izveštajem o napadu na školu

Politika pre 8 sati
Video-snimak sa obližnje zgrade prikazuje kako raketa "tomahavk" pogađa zgradu pored ženske škole. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje… »
Tramp se oglasio posle napada na školu: Njegove reči već podigle prašinu

Tramp se oglasio posle napada na školu: Njegove reči već podigle prašinu

Večernje novosti pre 8 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da "ne zna dovoljno" o napadu na iransku osnovnu školu, za koju Iran tvrdi da je u njoj poginulo najmanje 168 osoba, ali da je "spreman da živi" sa nalazima američke istrage o tom incidentu. Foto: AP… »

Vesti dana »