Povezane vesti
"Na njega se nisam ljutio, a ona me je duboko uvredila", Zahar progovorio o Breni i Saši: "Pomirenje - nikad"
Telegraf pre 14 sati
Kompozitor Milutin Popović Zahar progovorio je o svađi sa Lepom Brenom i pokojnim Sašom Popovićem, te istakao da mu je žao što pre smrti Popvića nisu izgladili odnos. Ipak, Zahar je izričit i ne želi da se pomiri sa Brenom, jer, kako kaže, duboko ga je… »
"Postali su bogati i slavni s mojim parama": Zahar bez dlake na jeziku o Saši Popoviću i Breni, otkrio šok detalje
Mondo pre 16 sati
Kompozitor i producent Milutin Popović Zahar je u intervjuu za Kurir otvorio dušu o saradnji sa pokojnim Sašom Popovićem i otkrio da mu je žao što nisu stigli da razreše nesuglasice pre njegove smrti. - Žao mi je što je umro a nismo rešili. On je… »
"Lepa Brena me duboko uvredila" Zahar jasan u svojoj odluci: Nikad se neću pomiriti s njom: Otkrio razlog svađe sa Sašom…
Kurir pre 18 sati
Kompozitor i producent Milutin Popović Zahar otvorio je vrata svog doma za Kurir televiziju i u dugom razgovoru osvrnuo se na karijeru, neispričane priče iz života, ali i na odnose sa ljudima sa kojima je stvarao najveće estradne projekte. Posebno je… »
Vesti dana »
(Video) Putnik se živ zapalio u autobusu?! Plamen gutao sve pred sobom, najmanje šestoro mrtvih: Jezivi detalji užasa u Švajcarskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Liga šampiona: Bajern već u četvrtfinalu, Atletiko blizu, Barselonine muke (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Izmešta se jedno stajalište u Beogradu! Radovi se obavljaju u više faza, evo do kada traju: promene u gradskom prevozu
Kurir pre 32 minutajoš 1 povezana
Surovo šutersko veče tandema Dorsi – Piters: Olimpijakos na 2. mestu u Evroligi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana