Povezane vesti
Unuka Slobodana Miloševića prvi put se pojavila u javnosti
Danas pre 8 minuta
Unuka Slobodana Miloševića, ćerka njegovog sina Marka iz drugog braka, prvi put se pojavila u javnosti u Srbiji i zove se isto kao njena tetka – Marija Milošević. Miloševićeva unuka Marija Milošević (20) je došla u Srbiju povodom 20 godina od smrti… »
Unuka Slobodana Miloševića prvi put u javnosti, otvorila dušu o porodici: "Znam istinu i to mi je dovoljno"
Mondo pre 3 sata
Ona je u gostovanju na Informer TV govorila o porodici, detinjstvu u Rusiji i odnosu koji je nekadašnji predsednik imao sa njenim ocem Markom Miloševićem. Marija Milošević je ćerka Marka Miloševića i odrasla je u Rusiji, gde i danas živi i radi. U Srbiju… »
(Foto) Unuka Slobodana Miloševića progovorila za srpske medije: Prvi put se oglasila javno o svom dedi: Ponosna sam na njega!
Dnevnik pre 4 sati
Marija Milošević (20), unuka bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, došla je u Srbiju povodom dve decenije od smrti dede Slobodana u Hagu. - Došla sam ovog puta za godišnjicu smrti i ubistva mog dede u Haškom tribunalu. Sada sam… »
Unuka Slobodana Miloševića prvi put o porodičnim tajnama: Otkrila čime se njen otac Marko bavi u Rusiji
Mondo pre 5 sati
Marija Milošević, unuka Slobodana Miloševića, govorila je o odnosima u porodici, posebno o vezi koju su imali njen otac Marko Milošević i njen deda. Ona je istakla da su njih dvojica bili veoma bliski i da su imali odličnu komunikaciju. Marija Milošević… »
Vesti dana »
Priveden fotoreporter koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Nedeljnik pre 1 satjoš 24 povezane
Politico: Zašto je Vladimir Putin najveći pobednik rata na Bliskom istoku?
Euronews pre 28 minutajoš 75 povezanih
Uživo Pogođena američka baza: Objavljeni snimci uništavanja; Iz Teherana prete Trampu; Javio se Putin FOTO/VIDEO
B92 pre 58 minutajoš 48 povezanih
(Foto) Veliki požar u Batajnici blizu pumpe! Nad kućama se nadvio gust, crni dim, dojurili vatrogasci, Hitna pomoć i policija
Blic pre 58 minutajoš 23 povezane