Povezane vesti
Bila je žrtva silovanja dve nedelje pre osvajanja zlata - pas joj spasao život! Stravična ispovest olimpijske šampionke!
Kurir 10.03.2026
Austrijska skijašica Karina Edlinger otkrila je užasnu tajnu koju je godinama čuvala. Paraolimpijka koja od ove sezone nastupa pod zastavom Češke progovorila je o hororu koji je preživela pred najveći uspeh u svojoj karijeri. Dve nedelje pre nego što je… »
Jeziva ispovest olimpijske šampionke: "Silovali me dve nedelje pre osvajanja zlata, pas mi je spasio život"
Telegraf 10.03.2026
Svet sporta potresla je stravična ispovest legendarne paraolimpijke Karine Edlingerove (27). Austrijska sportistkinja, koja od ove sezone nastupa pod zastavom Češke, otkrila je jezivu tajnu koju je čuvala godinama – silovana je samo dve nedelje pre nego… »
Vesti dana »
General Abdolahi: Iran spreman za odlučan odgovor na svaku pretnju
Večernje novosti pre 36 minutajoš 37 povezanih
"Možete slobodno da me povučete za taj generalštab" Burna rasprava ministra Selakovića i opozicije u Skupštini Srbije (video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Vučić sa predstavnicima konzorcijuma Bechtel–Enka o napretku radova na Moravskom koridoru
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana
Usaglašen ugovor: Gasna elektrana od 500 MW kod Niša gotova do kraja decenije FOTO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane