Povezane vesti
Čistka u Humskoj: Otkazi se nižu kao na traci
Euronews pre 1 sat
Nakon tačno 128 dana Srđan Blagojević se vratio na klupu Partizana i prema planovima kluba trebao bi da okonča aktuelnu, ali i da vodi ekipu u narednoj takmičarskoj godini. Blagojević je napustio Humsku nakon eliminacije u Kupu Srbije od ekipe Mačve i… »
Bez milosti za Čakara: Isplivao dokument sa sednice Upravnog odbora FK Partizan, Ljajić potpisao!
Hot sport pre 1 sat
Navedeni svi propusti njegovog stručnog štaba! Na sednici Upravnog odbora FK Partizan, održanoj 9. marta, doneta je odluka o smeni tadašnjeg šefa stručnog štaba Damira Čakara, kao i članova njegovog stručnog tima. Uz njega su razrešeni dužnosti i… »
Rasim Ljajić besneo na sve trenere Partizana: Otkriveni detalji sa sastanka na kojem su pljuštali otkazi
Mondo pre 1 sat
FK Partizan je razrešio dužnosti Damira Čakara koji je na kratko zamenio Nenada Stojakovića na klupi crno-belih, a mimo svih očekivanja vraćen je Srđan Blagojević. Prvi čovek kluba iz Humske Rasim Ljajić je na sastanku Upravnog odbora jasno svima stavio… »
Ekskluzivno! Otkrivamo izveštaj s Upravnog odbora Partizana kad je smenjen Čakar: Rasim Ljajić "bljuvao vatru"
Telegraf pre 2 sata
Loši rezultati na proleće, katastrofalne pripreme u Antaliji, posle kojih je Partizan nastavio sezonu kao razbijena ekipa, gubitak prvog mesta i ugrožavanje drugog, uticali su na to da crno-beli u svega nekoliko nedelja smene dva trenera. Upravni odbor… »
Blagojević: Danko Lazović uticao na moj povratak, borba za drugo mesto je neminovna
RTS pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je na konferenciji za medije da je njegov povratak na klupu crno-belih rezultat poziva sportskog direktora Danko Lazović i želje da se dovrši posao započet u prethodnom mandatu. Nekadašnji trener… »
Blagojević: Vratio sam se na poziv Lazovića, ovo je priznanje za moj rad
RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Trener FK Partizan Srđan Blagojević izjavio je danas da se u klub vratio na poziv Danka Lazovića i da je taj poziv doživeo kao priznanje za rad u prethodnom periodu. Blagojević, koji se juče, posle četiri meseca vratio na poziciju šefa stručnog… »
"Vratio sam se zbog Lazovića": Blagojević tri puta ponovio istu stvar čim je preuzeo Partizan
Mondo pre 8 sati
Srđan Blagojević vratio se u Partizan i preuzeo je ekipu koja ga je otpustila početkom novembra, odlukom Predraga Mijatovića. Tri trenera i četiri meseca kasnije - Partizan je zamolio Blagojevića da se vrati, odnosno to je uradio Danko Lazović na čiji je… »
Blagojević: Nisam sujetan, poziv sam doživeo kao priznanje za prethodni rad
Radio sto plus pre 7 sati
“Konferenciju sam sazvao jer je moj povratak izazvao veliku pažnju javnosti. Ostale konferencije biće posvećene utakmicama. Nesvakidašnje je da trener u istoj sezoni dva puta vodi isti klub. Da me je neko to pitao pre nekoliko dana, ni ja mu ne bih… »
Blagojević se vratio u Humsku i odmah uveo jedno strogo pravilo! Ono što se dosad radilo na stadionu više se neće raditi –…
Kurir pre 7 sati
Srđan Blagojević je ponovo preuzeo trenersku palicu FK Partizan, a danas je u Humskoj ulici održana promocija na kojoj je novi-stari trener Parnog valjka pričao o brojnim temama. Istakao je Blagojević da će u narednom periodu potpuni fokus biti usmeren… »
Partizan hteo Vukovića pre Blagojevića
B92 pre 8 sati
Srđan Blagojević nije bio prvi izbor uprave, prenose domaći mediji. Za 80 godina postojanja Partizana, nikada se nije dogodilo da trener bude smenjen i potom vraćen u istom sezonskom ciklusu. Upravo to se desilo Srđanu Blagojeviću, koji je u novembru… »
Zašto se Blagojević vratio u Partizan i ko ga je zvao?
Sportske.net pre 8 sati
Novi-stari trener Partizana je medijima na konferenciji otrkio zašto je odlučio da se vrati među crno-bele, koji su nakon njegovog odlaska jesenas "potonuli" u Super ligi Srbije. Već smo preneli šta je rekao o odnosu sa Predragom Mijatovićem, koji mu je… »
Blagojević: "Imamo nedovršena posla, našli smo rešenje za moju tužbu"
Sportske.net pre 8 sati
Srđan Blagojević, novi-stari trener Partizana, obratio se medijima povodom jučerašnjeg povratka u redove crno-belih, koji je iznenadio srpsku sportsku javnost. O odnosu koji ima sa Predragom Mijatovićem, koji mu je jesenas uručio otkaz, možete pročitati… »
Blagojević otkrio koji je prvenstveni razlog povratka u Partizan
Danas pre 8 sati
Fudbalski klub Partizne je imenovao za novog/starog šefa stručnog štaba Srđana Blagojevića. Sa Blagojevićem na klupi Partizan je u jesenjem delu sezone bio vodeći na tabeli Superlige Srbije, međutim, i tada su čelnici crno-belih povukli potez koji je… »
Srđan Blagojević otkrio: Evo ko ga je zvao da se vrati!
Hot sport pre 8 sati
Zaista nesvakidašnja situacija! Svi su ostali u šoku kada je Partizan juče saopštio da se na mesto glavnog trenera vratio Srđan Blagojević. Upravo je u toku njegova konferencija za medije, koju je otvorio pričom o tome kako i zašto se vratio u Partizan… »
Da je neko imao više sujete, verovatno bih odbio! Blagojević se obratio: O najtežem početku, Mijatoviću, novom stručnom štabu…
Dnevnik pre 8 sati
Srđan Blagojević se u ponedeljak vratio na klupu Fudbalskog kluba Partizan nakon što su se crno-beli posle samo dve utakmice zahvalili Damiru Čakaru. Na njegovu inicijativu je sazvana konferencija za medije. – Jasno mi je da je ono što se desilo u… »
Blagojević: Prošli put nisam mogao da formiram svoj stručni štab
Sport klub pre 8 sati
Novi-stari šef struke crno-belih uveo i nova pravila u odnosu sa medijima, uz očigledan gard prema predstavnicima sedme sile na početku drugog mandata na klupu Paritzana. Partizan je ponovo posegao za promenom trenera, ali ovoga puta je vratio šefa… »
Trener Partizana otkrio ko ga je zvao nazad, o Mijatu rekao…
Sport klub pre 8 sati
Srđan Blagojević nije krio ko ga je zvao da se vrati u Partizan. Bio je to Danko Lazović, s kojim je veoma brzo pronašao rešenje i za tužbu koju je podneo protiv kluba u međuvremenu. Logično, tokom druge promocije u Humskoj, upitan je i za to kako će… »
Blagojević zvanično promovisan za trenera bez prisustva Mijatovića: Pričao o Upravi i tužbi koju je podneo
Nova pre 8 sati
Srđan Blagojević ponovo se posle nekoliko meseci vraća na klupu Partizana. Posle serije loših rezultata i nekoliko promena na klupi, Srđan Blagojević se ponovo vraća na mesto šefa stručnog štaba. I to protiv želje Predraga Mijatovića koji je bio… »
"Dogodilo se sve na poziv Danka Lazovića..." Srđan Blagojević otkrio zbog čega se vratio u Partizan
Večernje novosti pre 8 sati
Novi/stari trener Partizana, Srđan Blagojević, govorio je na konferenciji za medije o razlogu povratka među crno-bele. FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ Kao glavni razlog srpski stručnjak je istakao poziv Danka Lazovića. "Da me je neko pitao pre neki dan i… »
Blagojević otkrio zbog čega se vratio - jedan poziv je promenio sve
B92 pre 8 sati
Srđan Blagojević, novi-stari trener Partizana, govorio je na konferenciji za medije o razlogu povratka među crno-bele. Nakon što je u prvoj polusezoni dobio otkaz, Blagojević se u Humsku vraća svega nekoliko meseci kasnije. Kao glavni razlog srpski… »
Srđan Blagojević otkrio zašto se vratio u Partizan
Telegraf pre 9 sati
Srđan Blagojević se danas i zvanično vratio u Partizan, te po drugi put ove sezone seo na klupu crno-belih koju je prethodno napustio krajem 2023. godine! Blagojević je počeo sezonu u Humskoj, otkaz je dobio nakon ispadanja iz Kupa od Mačve i poraza od… »
Blagojevića pitali kakav će imati odnos sa Mijatovićem, evo šta je novi-stari trener Partizana rekao
Telegraf pre 8 sati
Novi trener Partizana, Srđan Blagojević, zvanično je preuzeo kormilo crno-belih u trenutku koji mnogi opisuju kao jedan od najizazovnijih u modernoj istoriji kluba. Pored situacije na tabeli, javnost najviše intrigira odnos unutar novoformirane… »
Partizan nije planirao povratak Blagojevića, imao dogovor sa drugim trenerom! Crno-beli u poslednjem trenutku ostali bez…
Kurir pre 10 sati
Crno-beli su odlučili da vrate Blagojevića posle neuspešnog i kratkog mandata Damira Čakara na klupi ekipe iz Humske koju je preuzeo od Nenada Stojakovića koji se na tom mestu zadržao nešto duže. Blagojević, koji je tužio klub zbog jednostranog prekida… »
Vesti dana »
U Kragujevcu održana akcija potpisivanja zahteva za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Serbian News Media pre 2 satajoš 41 povezana
Probudite se uz Euronews Jutro: Kako Amerika i Izrael vide okončanje rata na Bliskom istoku?
Euronews pre 15 minutajoš 63 povezane
"Bojler se samozapalio": Lokalizovan požar u Opštoj bolnici u Čačku, izbio na odeljenju neonatologije, bebe hitno evakuisane
Blic pre 5 satijoš 26 povezanih