Povezane vesti
(Video) "Žena me zatekla u sobi kako plačem" Keba o velikoj odluci koju je doneo, pokazao opekotine: "Bio sam glumac, imao sam…
Blic 10.03.2026
Za opekotinu na ruci koristi kantarion i smatra da rana treba prirodno da se suši. Priznao je da je plakao zbog latinoameričke serije 'Rosalinda', i tada odlučio da više ne gleda sapunice. Dragan Kojić Keba pojavio se na snimanju takmičenja "Zvezde… »
Keba glumio Mehmeda Pašu Sokolovića: Pevač otkrio da je imao ulogu u pozorištu: Možda me neko prepozna kao glumca
Kurir 10.03.2026
Dragan Kojić Keba stigao je na snimanje "Zvezda Granda" obučen skroz u plavo. on je istakao da je odabrao tu boju jer ima samo muške kandidate. Rekao je da se super oseća, da je dobro raspoložen, ali su novinari primetili ranu na njegovoj ruci koja je… »
Vesti dana »
Đurica (EPuS): Čekamo zvaničnu odluku EK da vidimo da li će Srbija ostati bez 1,5 milijardi evra
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Kalinić preskočio tribine i sukobio se s navijačem: Opšti haos posle meča Zvezde
Mondo pre 24 minutajoš 46 povezanih
Sindikati obeležili Prvi maj: Nije normalno da ne možeš da se zaposliš ako nisi član partije
Jugmedia pre 4 satijoš 42 povezane
Tramp saopštio da je rat sa Iranom završen: Blokada Ormuskog moreuza već menja tok svetske trgovine
Mondo pre 24 minutajoš 52 povezane