Povezane vesti
Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe u javnost i progovori o svom stanju
Euronews pre 20 sati
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei i poručio mu da sam izađe u javnost i progovori o svom stanju. On je na konferenciji za novinare… »
Hegset nakon američkih napada na Iran: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je
NIN pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei i poručio mu da sam izađe u javnost i progovori o svom stanju. On je na konferenciji za novinare… »
Slede brutalni udari Amerike VIDEO
B92 pre 22 sata
Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je
Politika pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei. VAŠINGTON - Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim… »
Vesti dana »
Uživo - Iran napada Dubai, Katar i Oman! Miniran Ormuški moreuz, razneti brodovi, haos na aerodromu (video)
Mondo pre 4 minutajoš 52 povezane
Najavljeni skupovi studenata u opštinama gde se održavaju izbori
Vranje news pre 1 satjoš 19 povezanih
Šestoro poginulo u zapaljenom autobusu u Švajcarskoj, sumnja se da je požar izazvao putnik koji se samozapalio
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih