Povezane vesti

Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe u javnost i progovori o svom stanju

Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe u javnost i progovori o svom stanju

Euronews pre 20 sati
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei i poručio mu da sam izađe u javnost i progovori o svom stanju. On je na konferenciji za novinare… »
Hegset nakon američkih napada na Iran: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je

Hegset nakon američkih napada na Iran: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je

NIN pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei i poručio mu da sam izađe u javnost i progovori o svom stanju. On je na konferenciji za novinare… »
Slede brutalni udari Amerike VIDEO

Slede brutalni udari Amerike VIDEO

B92 pre 22 sata
Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je

Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je

Politika pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei. VAŠINGTON - Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim… »

Vesti dana »