Povezane vesti
Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe u javnost i progovori o svom stanju
Euronews 10.03.2026
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei i poručio mu da sam izađe u javnost i progovori o svom stanju. On je na konferenciji za novinare… »
Hegset nakon američkih napada na Iran: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je
NIN 10.03.2026
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei i poručio mu da sam izađe u javnost i progovori o svom stanju. On je na konferenciji za novinare… »
Slede brutalni udari Amerike VIDEO
B92 10.03.2026
Hegset: Neka Modžtaba Hamnei sam izađe i kaže kako mu je
Politika 10.03.2026
Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim napadima na Iran povređen iranski novoizabrani vrhovni lider Modžtaba Hamnei. VAŠINGTON - Američki ministar odbrane Pit Hegset odbio je danas da potvrdi da je u američkim… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Omanu "dizanjem u vazduh" zbog izveštaja o sporazumu sa Iranom
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Grobari prekinuli finale, Partizan šampion Srbije: Vojvodina odbila da nastavi meč za titulu
Mondo pre 43 minutajoš 24 povezane
(Video) Novak izdržao nalet domaće uzdanice: Overio treće kolo Rolan Garosa
Dnevnik pre 3 satajoš 56 povezanih