Povezane vesti
Ceca otkrila ko je najviše izdao sa estrade: "Svako ko treba da ode neka ode na vreme, ne samo meni, svima"
Mondo pre 1 dan
Ceca Ražnatović se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u sakou i mini suknji koja je istakla njene vitke noge. Prokomentarisala je proslavu 30 godina braka Dragana Brajovića Braje i njegove supruge Gordane. "Bilo je super na slavlju, 30 godina braka… »
Ceca o izdaji koju je doživela od prijatelja! Pored Saše bilo je još dvoje ljudi
Svet & Skandal pre 1 dan
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove emisije „Zvezde Granda“ gde je potpuno otvoreno govorila o međuljudskim odnosima, izdajama i prijateljima koji su joj okrenuli leđa. S obzirom na to da se navršava šest godina od uvođenja vanrednog stanja… »
(Video) Ceca progovorila o izdaji koju je doživela od prijatelja: "Pored Vidića bilo je još dvoje ljudi"
Blic pre 1 dan
Istakla je da se ona lično nije promenila i da treba živeti svaki dan kao da je poslednji. Priznala je da su joj nož u leđa zabili Saša Vidić i još dvoje ljudi, ali smatra da iskreni ljudi treba da ostanu u životu. Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju… »
"Za 52 godine su me izdali vidić i još dve osobe" Ceca Ražnatović brutalno iskrena o ljudima koji joj zabijaju nož u leđa
Kurir pre 1 dan
Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje Zvezda Granda i prokomentarisala je proslavu 30 godina braka Dragana Brajovića Braje i njegove supruge Gordane. - Bilo je super na slavlju, 30 godina braka. Znam ih otkako su se zabaljali - prokomentarisala… »
Ceca o lažnim prijateljima, otkrila da su je za 52 godine samo tri osobe izdale: "To je bio Saša Vidić i..."
Telegraf pre 1 dan
Balkanska zvezda, Ceca Ražnatović, pojavila se danas, 10. marta, na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ceca je na Košutnjak stigla malo pre 14 časova, a pažnju je odmah privukao njen brutalan izgled i stajling. Za ovu priliku obukla je mini… »
Vesti dana »
Ogromna tuga! Dragan Lazić je iza sebe ostavio suprugu i ćerke: Tragično stradao u 32. godini
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
Đilas u intervjuu: SSP na lokalnim izborima u četiri opštine, povukla se iz Smederevske Palanke
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Prva nedelja rata u Iranu koštala SAD 11,3 milijarde dolara, druga je u toku
Beta pre 47 minutajoš 2 povezane
Britanska ambasada poklonila Kosovskoj policiji dva vozila i 16 dronova
Nova pre 1 satjoš 1 povezana