Povezane vesti
Ceca otkrila ko je najviše izdao sa estrade: "Svako ko treba da ode neka ode na vreme, ne samo meni, svima"
Mondo pre 21 dana
Ceca Ražnatović se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u sakou i mini suknji koja je istakla njene vitke noge. Prokomentarisala je proslavu 30 godina braka Dragana Brajovića Braje i njegove supruge Gordane. "Bilo je super na slavlju, 30 godina braka… »
Ceca o izdaji koju je doživela od prijatelja! Pored Saše bilo je još dvoje ljudi
Svet & Skandal pre 21 dana
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove emisije „Zvezde Granda“ gde je potpuno otvoreno govorila o međuljudskim odnosima, izdajama i prijateljima koji su joj okrenuli leđa. S obzirom na to da se navršava šest godina od uvođenja vanrednog stanja… »
(Video) Ceca progovorila o izdaji koju je doživela od prijatelja: "Pored Vidića bilo je još dvoje ljudi"
Blic pre 21 dana
Istakla je da se ona lično nije promenila i da treba živeti svaki dan kao da je poslednji. Priznala je da su joj nož u leđa zabili Saša Vidić i još dvoje ljudi, ali smatra da iskreni ljudi treba da ostanu u životu. Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju… »
"Za 52 godine su me izdali vidić i još dve osobe" Ceca Ražnatović brutalno iskrena o ljudima koji joj zabijaju nož u leđa
Kurir pre 21 dana
Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje Zvezda Granda i prokomentarisala je proslavu 30 godina braka Dragana Brajovića Braje i njegove supruge Gordane. - Bilo je super na slavlju, 30 godina braka. Znam ih otkako su se zabaljali - prokomentarisala… »
Ceca o lažnim prijateljima, otkrila da su je za 52 godine samo tri osobe izdale: "To je bio Saša Vidić i..."
Telegraf pre 21 dana
Balkanska zvezda, Ceca Ražnatović, pojavila se danas, 10. marta, na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ceca je na Košutnjak stigla malo pre 14 časova, a pažnju je odmah privukao njen brutalan izgled i stajling. Za ovu priliku obukla je mini… »
Vesti dana »
Šper na protestu ispred RTV-a: Situacija je alarmantna (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 27 povezanih
Smrt studentkinje Filozofskog fakulteta u Beogradu: Protesti posle ulaska policije u Rektorat
BBC News pre 2 satajoš 23 povezane
Cene nafte pale ispod 100 dolara posle Trampove najave o skorom završetku iranskog rata
Serbian News Media pre 50 minutajoš 32 povezane
Tragedija kod Bodruma - 19 migranata poginulo, 20 spaseno nakon nesreće na moru
Euronews pre 2 satajoš 8 povezanih
Glišić: Ne upisujte decu na blokaderske fakultete, vratiće vam ih u kovčegu
Danas pre 50 minutajoš 28 povezanih