Povezane vesti

"Hurem je za mene smejurija", Dara progovorila o novoj opsesiji i mlađim momcima: "Žene koje su samouverene..."

"Hurem je za mene smejurija", Dara progovorila o novoj opsesiji i mlađim momcima: "Žene koje su samouverene..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara pojavila se danas na snimanju "Zvezda Granda" u crnom od glave do pete, sa upečatljivim modelom naočara, a izgledom je zasenila prisutne ispred studija. Kako kaže, veoma se trudi da dobro izgleda i bude obučena u skladu sa svetskim… »
"Vrckasta sam, ali emotivna" Dara Bubamara progovorila o mlađem partneru, pa uporedila sebe sa Madonom: "Mi samouverene žene…

"Vrckasta sam, ali emotivna" Dara Bubamara progovorila o mlađem partneru, pa uporedila sebe sa Madonom: "Mi samouverene žene…

Blic pre 1 dan
Dara Bubamara ističe da joj je važno da uvek izgleda svetski i pažljivo bira garderobu. Komentariše da je imuna na kritike iz javnog života i da joj je najvažnija porodica i prijatelji. Dara Bubamara ne krije da joj je jako bitno da u javnosti uvek… »
"Hurem je za mene smejurija" Dara Bubamara luda za Sulejmanom, otkrila šta ona i Madona imaju zajedničko: Žene koje su…

"Hurem je za mene smejurija" Dara Bubamara luda za Sulejmanom, otkrila šta ona i Madona imaju zajedničko: Žene koje su…

Kurir pre 1 dan
Dara Bubamara pojavila se u zanimljivom stajlingu na snimanju " Zvezde Granda", a na samom početku je priznala koliko joj je važno u čemu se pojavljuje u javnosti. U crnom od glave do pete, sa upečatljivim modelom naočara pevačica je zasenila sve… »

Vesti dana »