Povezane vesti

Hana se preselila u "najsigurniju zemlju na svetu", pa zažalila: Posle pola godine pobegla. "Ovo je najveći razlog zašto sam…

Hana se preselila u "najsigurniju zemlju na svetu", pa zažalila: Posle pola godine pobegla. "Ovo je najveći razlog zašto sam…

Kurir pre 9 sati
Jutjuberka i 27-godišnja veterinarska tehničarka Hana Hamar podelila je iskustvo života u zemlji koju često nazivaju "najbezbednijom na svetu". Nakon raskida i otkaza spakovala je sve stvari i iz Australije se preselila na Island, ali se posle samo sedam… »
"Preselila sam se u 'najsigurniju zemlju na svetu' misleći da je to to!" Pola godine kasnije Hana otkriva zašto se vratila…

"Preselila sam se u 'najsigurniju zemlju na svetu' misleći da je to to!" Pola godine kasnije Hana otkriva zašto se vratila…

Blic pre 11 sati
Hana se preselila na Island, privučena titulom "najbezbednije zemlje na svetu". Iako je imala obezbeđen posao, iznenadili su je ekstremni vremenski uslovi i sva upozorenja na opasno vreme. Jutjuberka i 27-godišnja veterinarska tehničarka Hana Hamar… »
Dala je otkaz, ostavila sve i preselila se u "najbezbedniju zemlju na svetu" - posle samo 7 meseci pobegla je glavom bez obzira

Dala je otkaz, ostavila sve i preselila se u "najbezbedniju zemlju na svetu" - posle samo 7 meseci pobegla je glavom bez obzira

Nova pre 13 sati
Hana Hamar (27), veterinarska tehničarka, dala je otkaz, spakovala stvari i preselila se na Island, ali nakon samo sedam meseci vratila se kući zbog niza neočekivanih razloga. Hana se na preseljenje odlučila nakon što je Island, prema Globalnom indeksu… »

Vesti dana »