Повезане вести

Горди Албион остао без бека: Вокер завршио репрезентативну каријеру у дресу Енглеске

Горди Албион остао без бека: Вокер завршио репрезентативну каријеру у дресу Енглеске

Курир пре 8 дана
"Тужан сам што доносим ову одлуку, али сам и поносан на оно што сам постигао са Енглеском. Данас је тренутак када се то завршава. Добро је за мене што сам на неки начин завршио своју каријеру на репрезентативном нивоу", рекао је… »
Репрезентативац Енглеске отишао у пензију три месеца пре Мундијала

Репрезентативац Енглеске отишао у пензију три месеца пре Мундијала

Б92 пре 7 дана
Дугогодишњи фудбалски репрезентативац Енглеске, Кајл Вокер, саопштио је да више неће играти за свој национални тим. Бивши фудбалер Манчестер ситија је одлучио само три месеца пре Светског првенства да се опрости од дреса "гордог… »
Кајл Вокер завршио репрезентативну каријеру након 15 година

Кајл Вокер завршио репрезентативну каријеру након 15 година

РТС пре 7 дана
Енглески фудбалер Кајл Вокер објавио је да је завршио репрезентативну каријеру. Вокер је за "горди Албион" дебитовао 2011. године и од тада је био један од важнијих играча репрезентације. "Тужан сам што сам донео ову одлуку, али… »
Тужан опроштај бека од Гордог Албиона

Тужан опроштај бека од Гордог Албиона

Спорт клуб пре 7 дана
Десни бек Барнлија Кајл Вокер, који крајем маја пуни 36 година, потврдио је да више неће да игра за репрезентацију Енглеске, чије је боје бранио у 96 наврата. Бивши играч Манчестер ситија, Тотенхема и разних клубова на „Острву“… »
Енглез шокирао нацију! Само три месеца пред Мундијал завршио репрезентативну каријеру

Енглез шокирао нацију! Само три месеца пред Мундијал завршио репрезентативну каријеру

Вечерње новости пре 7 дана
Некадашњи ас Манчестер ситија и репрезентативац Енглеске, Кајл Вокер, завршио је репрезентативну каријеру само три месеца пре почетка Мундијала. Фото: Профимедиа Вокер последњи пут није био позиван још од јуна 2025. године… »

Вести дана »