Povezane vesti
Gordi Albion ostao bez beka: Voker završio reprezentativnu karijeru u dresu Engleske
Kurir pre 30 dana
"Tužan sam što donosim ovu odluku, ali sam i ponosan na ono što sam postigao sa Engleskom. Danas je trenutak kada se to završava. Dobro je za mene što sam na neki način završio svoju karijeru na reprezentativnom nivou", rekao je Voker, preneo je Bi-Bi-Si… »
Reprezentativac Engleske otišao u penziju tri meseca pre Mundijala
B92 pre 29 dana
Dugogodišnji fudbalski reprezentativac Engleske, Kajl Voker, saopštio je da više neće igrati za svoj nacionalni tim. Bivši fudbaler Mančester sitija je odlučio samo tri meseca pre Svetskog prvenstva da se oprosti od dresa "gordog albiona". Voker nije… »
Kajl Voker završio reprezentativnu karijeru nakon 15 godina
RTS pre 29 dana
Engleski fudbaler Kajl Voker objavio je da je završio reprezentativnu karijeru. Voker je za "gordi Albion" debitovao 2011. godine i od tada je bio jedan od važnijih igrača reprezentacije. "Tužan sam što sam doneo ovu odluku, ali sam veoma ponosan na ono… »
Tužan oproštaj beka od Gordog Albiona
Sport klub pre 30 dana
Desni bek Barnlija Kajl Voker, koji krajem maja puni 36 godina, potvrdio je da više neće da igra za reprezentaciju Engleske, čije je boje branio u 96 navrata. Bivši igrač Mančester sitija, Totenhema i raznih klubova na „Ostrvu“ procenio je da je bolje po… »
Englez šokirao naciju! Samo tri meseca pred Mundijal završio reprezentativnu karijeru
Večernje novosti pre 30 dana
Nekadašnji as Mančester sitija i reprezentativac Engleske, Kajl Voker, završio je reprezentativnu karijeru samo tri meseca pre početka Mundijala. Foto: Profimedia Voker poslednji put nije bio pozivan još od juna 2025. godine, nakon prijateljske utakmice… »
Vesti dana »
Savet bezbednosti UN razmatra izveštaj o Kosovu i Metohiji; Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 4 minutajoš 28 povezanih
Koliko je gorivo poskupelo u Srbiji od početka rata u Iranu, a koliko u drugim zemljama
Vreme pre 2 satajoš 36 povezanih
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza 'D'
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih