Povezane vesti
Borba se nastavlja, a ova takmičarka postaje favorit? Večeras nova epizoda Survivor-a na TV Nova
Nova pre 1 dan
Nova epizoda popularnog zabavno-takmičarskog šou programa Survivor na programu je večeras od 21:30 časova na TV Nova, a nakon uzbudljivih dešavanja u prethodnoj epizodi takmičare očekuju novi izazovi na ostrvu. Sinoćnje takmičenje obeležila je takmičarka… »
Doktorka iz Niša sinoć postala zvezda Survivor-a: Osvojila ključne bodove za pobedu VIDEO
Nova pre 2 dana
Tajni imuniteti su već neko vreme na ostrvu u oba plemena, a u sinoćnoj epizodi Stipe iz žutog plemena je imao sreću da ga pronađe. "Upravo sam našao nešto što je ili velika sreća ili nesreća. Našao sam tajni imunitet. Štiti me od izbacivanja ako ga… »
Vesti dana »
(Video) Položeni venci na mestu ubistva Đinđića: Najpre Macut sa sadašnjim, potom Živković sa bivšim ministrima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 61 povezana
Evropski indeksi u padu, cene nafte i gasa rastu, strah na tržištu energenata
NIN pre 4 minutajoš 39 povezanih
Rajt: SAD će osloboditi 172 miliona barela nafte iz strateških rezervi, bez tranzita naftnih tankera kroz Ormuski moreuz
RTV pre 15 minutajoš 50 povezanih
Stiže nam oštro zahlađenje, snega će biti i u nižim predelima: Prognoza Nedeljka Todorovića za mart
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih