Povezane vesti

Srbin izazvao potpuni haos - stavio kačket Zvezde nasred Maksimira: Posle 11 godina progovorio o tome...

Srbin izazvao potpuni haos - stavio kačket Zvezde nasred Maksimira: Posle 11 godina progovorio o tome...

Kurir pre 3 dana
Tada ja nastao pravi haos u Hrvatskoj i to zbog kačketa koji je na glavi imao Luka Milivojević, tadašnji vezista crveno-belih iz Pireja. Milivojević je godimama kasnije odlučio da progovori o tome u emisiji "Na ivici terena". Posle utakmice mi je prišao… »
Milivojević i čuvena scena sa kačketom - 11 godina kasnije VIDEO

Milivojević i čuvena scena sa kačketom - 11 godina kasnije VIDEO

B92 pre 3 dana
Ostao je upamćen Luka Milivojević u duelu Dinamo Zagreba i Olimpijakosa kada se na Maksimiru pojavio sa Zvezdinim kačketom. Srpski vezista posle jedanaest godina u razgovoru za podkast "Na ivici terena" je objasnio kako se sve dešava. "Posle utakmice mi… »
Srbin izazvao haos u Hrvatskoj, stavio kačket Zvezde nasred Maksimira, pa progovorio o tome posle 11 godina

Srbin izazvao haos u Hrvatskoj, stavio kačket Zvezde nasred Maksimira, pa progovorio o tome posle 11 godina

Telegraf pre 3 dana
Prošlo je 11 godina od duela Dinama iz Zagreba i Olimpijakosa na Maksimiru, u okviru grupne faze Lige šampiona. Pored minimalne pobede grčkog tima, tada ja nastao pravi haos u Hrvatskoj i to zbog kačketa koji je na glavi imao Luka Milivojević, tadašnji… »

Vesti dana »