Povezane vesti

Pojavio se snimak svađe Džejle i Mladenovićke u emisiji uživo: Brutalno joj odbrusila, nastao muk u studiju

Pojavio se snimak svađe Džejle i Mladenovićke u emisiji uživo: Brutalno joj odbrusila, nastao muk u studiju

Mondo pre 28 minuta
O privatnom životu pevačice Džejle Ramović se gotovo ništa ne zna, godinama ga vešto krije od javnosti, a sada kada je progovorila o istom, ušla je u sukob sa koleginicom Aleksandrom Mladenović. Aleksandra i Džejla sinoć su gostovale kod Ognjena Amidžića… »
"Mi ne idemo u druge države da se krijemo" Aleksandra Mladenović žestoko odbrusila Džejli Ramović pred kamerama: "Glupo si to…

"Mi ne idemo u druge države da se krijemo" Aleksandra Mladenović žestoko odbrusila Džejli Ramović pred kamerama: "Glupo si to…

Blic pre 1 sat
Aleksandra se usprotivila, tvrdeći da nije lako sakriti privatni život, posebno u velikim gradovima poput Beograda. Nakon emisije Aleksandra je nastavila raspravu na društvenim mrežama. Aleksandra Mladenović i Džejla Ramović ušle su u sukob mišljenja… »
Oglašavanje Aleksandre Mladenović nakon neprijatne situacije sa Džejlom: Ovde retko šta može da se sakrije...

Oglašavanje Aleksandre Mladenović nakon neprijatne situacije sa Džejlom: Ovde retko šta može da se sakrije...

Kurir pre 48 minuta
Gostovanje, pevačice Džejle Ramović i Aleksandre Mladenović u emisiji Amidži šou, glavna je tema javnosti i medija. Džejla je u jednom trenutku govoreći kako svoj privatni život uspeva da sačuva od javnosti, malo pecnula svoje kolege, izjavom da i oni… »
"Neću da glumim da bi me pojedinci voleli!" Oglasila se Aleksandra nakon sukoba s Džejlom, na mrežama haos

"Neću da glumim da bi me pojedinci voleli!" Oglasila se Aleksandra nakon sukoba s Džejlom, na mrežama haos

Telegraf pre 1 sat
Društvene mreže preplavio je snimak verbalnog sukoba Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović u emisiji Amidži šou prošle noći. Naime, Džejla je izjavila kako na mrežama objavljuje onoliko koliko ona želi, a da pojedinci takođe mogu da sakriju određene… »
"Kako je glupo to što si rekla": Aleksandra Mladenović napala Džejlu u emisiji, pa oplela po Amidžiću

"Kako je glupo to što si rekla": Aleksandra Mladenović napala Džejlu u emisiji, pa oplela po Amidžiću

Mondo pre 9 sati
O privatnom životu naše pevačice Džejle Ramović se malo javno zna, te ga i vešto krije od očiju javnosti, a sada je ona progovorila na ovu temu zbog čega je ušla u sukob sa pevačicom Aleksandrom Mladenović. Džejla je istakla da svoj privatni život ne… »
Neprijatna scena Džejla birala između Marije Šerifović i Jovane Pajić, a onda je napala Aleksandra Mladenović: "To si glupo…

Neprijatna scena Džejla birala između Marije Šerifović i Jovane Pajić, a onda je napala Aleksandra Mladenović: "To si glupo…

Blic pre 17 sati
Pevačica je istakla da svoj privatni život dozira u javnosti i da ne voli da otkriva sve detalje. Izjava Džejle izazvala je "peckanje" sa Aleksandrom usred emisije. Pevačica Džejla Ramović gostovala je sa koleginicom Aleksandrom Mladenović u emisiji… »

Vesti dana »