Povezane vesti
Šta zaista izaziva migrenu
BBC News pre 15 dana
Naše razumevanje migrenskog poremećaja konačno počinje da se menja - pre svega kod pitanjašta je simptom, a šta okidač, kao i koji deo mozga je ključan za razvoj delotvornih terapija. Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave… »
NIN pre 15 dana
Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza očne jabučice, gde me… »
Danas pre 15 dana
Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza očne jabučice, gde me… »
Radio 021 pre 15 dana
Naše razumevanje migrenskog poremećaja konačno počinje da se menja - pre svega kod pitanjašta je simptom, a šta okidač, kao i koji deo mozga je ključan za razvoj delotvornih terapija. Serenity Strull/ BBC Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u… »
Južne vesti pre 15 dana
Serenity Strull/ BBC Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza… »
Vesti dana »
Nastavljaju se napadi na Bliskom istoku dok vlada neizvesnosti oko mirovnih planova za Iran
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 26 povezanih
Jokić gleda i ne veruje! Luka Dončić izdominirao Indijanu pa preskočio Srbina u borbi za MVP
Večernje novosti pre 5 minutajoš 34 povezane
Upozorenje RHMZ na obilne padavine: Večeras značajna promena vremena
Insajder pre 10 minutajoš 22 povezane
Jak zemljotres pogodio Svetu Goru: Monasi u panici istrčali iz hramova, lusteri padali, zidovi popucali
Mondo pre 40 minutajoš 13 povezanih
U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u deset mesta koji su u nedelju, 29. marta
Beta pre 25 minutajoš 8 povezanih