Povezane vesti
Šta zaista izaziva migrenu
BBC News 11.03.2026
Naše razumevanje migrenskog poremećaja konačno počinje da se menja - pre svega kod pitanjašta je simptom, a šta okidač, kao i koji deo mozga je ključan za razvoj delotvornih terapija. Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave… »
NIN 11.03.2026
Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza očne jabučice, gde me… »
Danas 11.03.2026
Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza očne jabučice, gde me… »
Radio 021 11.03.2026
Naše razumevanje migrenskog poremećaja konačno počinje da se menja - pre svega kod pitanjašta je simptom, a šta okidač, kao i koji deo mozga je ključan za razvoj delotvornih terapija. Serenity Strull/ BBC Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u… »
Južne vesti 11.03.2026
Serenity Strull/ BBC Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza… »
Vesti dana »
Reporteri bez granica: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija
Insajder pre 10 satijoš 21 povezana
AMSS: Tokom prvomajskog praznika pojačan saobraćaj ka izletištima, potencijalno i na granicama
Serbian News Media pre 3 satajoš 31 povezana
Lovernj blistao pa poručio: Cilj je finale, 13 godina sam sanjao ovo
Večernje novosti pre 38 minutajoš 64 povezane