Povezane vesti

Šta zaista izaziva migrenu

BBC News pre 1 dan
Naše razumevanje migrenskog poremećaja konačno počinje da se menja - pre svega kod pitanjašta je simptom, a šta okidač, kao i koji deo mozga je ključan za razvoj delotvornih terapija. Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave… »

NIN pre 1 dan
Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza očne jabučice, gde me… »

Danas pre 1 dan
Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza očne jabučice, gde me… »

Radio 021 pre 24 sata
Naše razumevanje migrenskog poremećaja konačno počinje da se menja - pre svega kod pitanjašta je simptom, a šta okidač, kao i koji deo mozga je ključan za razvoj delotvornih terapija. Serenity Strull/ BBC Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u… »

Južne vesti pre 24 sata
Serenity Strull/ BBC Otprilike dva puta nedeljno deluje mi kao da u levoj strani moje glave postoji previše prostora između mozga i lobanje. Kada se nagnem, taj prostor se ispuni tupim bolom i osećam pritisak kao da je ispunjen tečnošću. Bol se širi iza… »

Vesti dana »