Povezane vesti

"Razumem njegov posao, kao i on moj" Marija Mikić priznala da je u vezi s poznatim advokatom - evo kako su se smuvali

"Razumem njegov posao, kao i on moj" Marija Mikić priznala da je u vezi s poznatim advokatom - evo kako su se smuvali

Kurir pre 22 dana
Pevačica Marija Mikić više ne krije da ima dečka, a sada je progovorila o njemu. Naime, Marija je odgovorila na pitanje vezano za novog partnera advokata nakon razvoda, ali nije želela mnogo da komentariše. - Ljudi, kao što on razume moj posao koji je… »
"Razumem njegov posao!" Marija Mikić posle razvoda zavela advokata, pa jedva izgovorila rečenicu o njemu

"Razumem njegov posao!" Marija Mikić posle razvoda zavela advokata, pa jedva izgovorila rečenicu o njemu

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Marija Mikić pre nekoliko meseci razvela se od supruga a sada je ponovo zaljubljena. Marija je gostujući u Amidži šou bila škrta na rečima kad je u pitanju nova veza, pa je dekla samo ona razume njegov posao, kao i on njen. - Ljudi, kao što on… »
"Razumem njegov posao, kao i on moj" Marija Mikić smuvala uglednog advokata, a evo kako je počela njihova ljubavna priča

"Razumem njegov posao, kao i on moj" Marija Mikić smuvala uglednog advokata, a evo kako je počela njihova ljubavna priča

Blic pre 22 dana
Marija Mikić je nakon razvoda pronašla novu ljubav sa poznatim beogradskim advokatom. Naglasila je da joj je važno međusobno razumevanje i podrška u vezama. Pevačica Marija Mikić je nakon razvoda ponovo srećna u ljubavi, a sada otvoreno priča o ljubavi… »
Novi dečko je razveo od bivšeg muža? Zbog ovog pitanja je Marija Mikić crvenela u emisiji, pogledajte reakciju (video)

Novi dečko je razveo od bivšeg muža? Zbog ovog pitanja je Marija Mikić crvenela u emisiji, pogledajte reakciju (video)

Mondo pre 22 dana
Pevačica Marija Mikić, koja se nedavno i zvanično razvela od Jovana Pantića, više ne krije da ima dečka. Sada je o njemu progovorila u emisiji Ognjena Amidžića, koji ju je pitao da li je istina da je u vezi sa advokatom koji ju je razveo. - Ljudi, kao… »
Marija Mićić priznala da je u vezi s poznatim advokatom: Evo kako su se smuvali

Marija Mićić priznala da je u vezi s poznatim advokatom: Evo kako su se smuvali

Nova pre 22 dana
Pevačica Marija Mikić više ne krije da ima dečka, a sada je progovorila o njemu. Marija je odgovorila na pitanje vezano za novog partnera advokata nakon razvoda, ali nije želela mnogo da komentariše. "Ljudi, kao što on razume moj posao koji je javan… »

Vesti dana »