Povezane vesti
"Razumem njegov posao, kao i on moj" Marija Mikić priznala da je u vezi s poznatim advokatom - evo kako su se smuvali
Kurir pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić više ne krije da ima dečka, a sada je progovorila o njemu. Naime, Marija je odgovorila na pitanje vezano za novog partnera advokata nakon razvoda, ali nije želela mnogo da komentariše. - Ljudi, kao što on razume moj posao koji je… »
"Razumem njegov posao!" Marija Mikić posle razvoda zavela advokata, pa jedva izgovorila rečenicu o njemu
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić pre nekoliko meseci razvela se od supruga a sada je ponovo zaljubljena. Marija je gostujući u Amidži šou bila škrta na rečima kad je u pitanju nova veza, pa je dekla samo ona razume njegov posao, kao i on njen. - Ljudi, kao što on… »
"Razumem njegov posao, kao i on moj" Marija Mikić smuvala uglednog advokata, a evo kako je počela njihova ljubavna priča
Blic pre 1 dan
Marija Mikić je nakon razvoda pronašla novu ljubav sa poznatim beogradskim advokatom. Naglasila je da joj je važno međusobno razumevanje i podrška u vezama. Pevačica Marija Mikić je nakon razvoda ponovo srećna u ljubavi, a sada otvoreno priča o ljubavi… »
Novi dečko je razveo od bivšeg muža? Zbog ovog pitanja je Marija Mikić crvenela u emisiji, pogledajte reakciju (video)
Mondo pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić, koja se nedavno i zvanično razvela od Jovana Pantića, više ne krije da ima dečka. Sada je o njemu progovorila u emisiji Ognjena Amidžića, koji ju je pitao da li je istina da je u vezi sa advokatom koji ju je razveo. - Ljudi, kao… »
Marija Mićić priznala da je u vezi s poznatim advokatom: Evo kako su se smuvali
Nova pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić više ne krije da ima dečka, a sada je progovorila o njemu. Marija je odgovorila na pitanje vezano za novog partnera advokata nakon razvoda, ali nije želela mnogo da komentariše. "Ljudi, kao što on razume moj posao koji je javan… »
Vesti dana »
Pomen premijeru Zoranu Đinđiću: Građani, simpatizeri i stranačke kolege odaju poštu na groblju, Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen (foto)
Blic pre 13 minutajoš 52 povezane
IEA: Rat na Bliskom istoku izaziva najveći poremećaj globalnog snabdevanja naftom
RTV pre 33 minutajoš 39 povezanih
Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, temperature do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 27 povezanih