Povezane vesti

Marko Milošević:Moj deda je podneo žrtvu u nepokolebljivoj odbrani naroda i države

Marko Milošević:Moj deda je podneo žrtvu u nepokolebljivoj odbrani naroda i države

RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Unuk nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, poslanik SPS-a Marko Milošević izjavio je da su Dejtonski mirovni sporazum, Rezolucija UN 1244 i ideološki i formalno-pravni kontinuitet sa KPJ, kroz osnivanje SPS-a… »
Marko Milošević:Moj deda Slobodan razmišljao je 1997. da više ne bude predsednik,okruženje nije dalo

Marko Milošević:Moj deda Slobodan razmišljao je 1997. da više ne bude predsednik,okruženje nije dalo

Beta pre 11 sati
Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) u Skupštini Srbije Marko Milošević izjavio je da "zna pouzdano" da je njegov deda, nekadašnji predsednik države Slobodan Milošević, "1997. razmišljao o tome da više ne bude predsednik, ali da ga najbliže… »

Serbian News Media pre 11 sati
„Da li je bilo grešaka ili propusta – sigurno jeste, zbog čega se i pola svog života trudim da objektivno upoznam istinu, jer vidim da pored snažno pozitivnog i afirmativnog, postoji i snažno negativan sentiment prema Miloševiću, koji takođe smatram… »
Marko Milošević: Moj deda je podneo žrtvu u nepokolebljivoj odbrani naroda i države

Marko Milošević: Moj deda je podneo žrtvu u nepokolebljivoj odbrani naroda i države

Euronews pre 11 sati
Unuk nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, poslanik SPS-a Marko Milošević izjavio je da su Dejtonski mirovni sporazum, Rezolucija UN 1244 i ideološki i formalno-pravni kontinuitet sa KPJ, kroz osnivanje SPS-a, najveće… »
Marko Milošević: Moj deda Slobodan razmišljao je 1997. da više ne bude predsednik, okruženje nije dalo

Marko Milošević: Moj deda Slobodan razmišljao je 1997. da više ne bude predsednik, okruženje nije dalo

Danas pre 12 sati
Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) u Skupštini Srbije Marko Milošević izjavio je da „zna pouzdano“ da je njegov deda, nekadašnji predsednik države Slobodan Milošević, „1997. razmišljao o tome da više ne bude predsednik, ali da ga najbliže… »
Unuk Slobodana Miloševića: Moj deda je 1997. razmišljao da više ne bude predsednik, okruženje nije dalo

Unuk Slobodana Miloševića: Moj deda je 1997. razmišljao da više ne bude predsednik, okruženje nije dalo

NIN pre 12 sati
Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) u Skupštini Srbije Marko Milošević izjavio je da "zna pouzdano" da je njegov deda, nekadašnji predsednik države Slobodan Milošević, "1997. razmišljao o tome da više ne bude predsednik, ali da ga najbliže… »
Marko Milošević: Moj deda Slobodan je razmišljao 1997. da više ne bude predsednik, ali mu okruženje nije dalo

Marko Milošević: Moj deda Slobodan je razmišljao 1997. da više ne bude predsednik, ali mu okruženje nije dalo

Radio 021 pre 12 sati
Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) u Skupštini Srbije Marko Milošević izjavio je da "zna pouzdano" da je njegov deda Slobodan Milošević "1997. razmišljao o tome da više ne bude predsednik". Međutim, kako je dodao, "najbliže okruženje ga u tome… »
Marko Milošević: Moj deda Slobodan razmišljao je 1997. da više ne bude predsednik,okruženje nije dalo

Marko Milošević: Moj deda Slobodan razmišljao je 1997. da više ne bude predsednik,okruženje nije dalo

N1 Info pre 13 sati
"Moj deda je 1997. godine hteo da ode sa vlasti": Unuk Slobodana Miloševića ispričao do sada nepoznate detalje

"Moj deda je 1997. godine hteo da ode sa vlasti": Unuk Slobodana Miloševića ispričao do sada nepoznate detalje

Mondo pre 12 sati

Vesti dana »