Povezane vesti
'Ko ti je ovo radio': Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
BBC News pre 23 dana
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Južne vesti pre 23 dana
Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Danas pre 23 dana
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Radio 021 pre 23 dana
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
NIN pre 23 dana
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: "Ko ti je ovo radio?". Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Vesti dana »
Studenti daju iskaze policiji zbog protesta ispred Rektorata, terete se za napad na službeno lice
Insajder pre 10 satijoš 8 povezanih
"Građani su uznemireni i besni": Batine u kabinetu predsednika Opštine Kosjerić - kap koja je prelila čašu
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto) Voda odsekla meštane ovog sela u Srbiji od sveta! Traktorima voze decu u škole, poplave im napravile pakao
Blic pre 3 satajoš 34 povezane