Povezane vesti
'Ko ti je ovo radio': Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
BBC News pre 2 dana
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Južne vesti pre 2 dana
Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Danas pre 2 dana
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Radio 021 pre 2 dana
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
NIN pre 2 dana
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: "Ko ti je ovo radio?". Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu 14. mart 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Tramp žestoko napao "iranski dragulj": "Jedan od najsnažnijih bombarderskih napada u istoriji Bliskog istoka"
Telegraf pre 6 satijoš 4 povezane
SAD nude nagradu do 10 miliona dolara za informacije o iranskim liderima
Danas pre 9 satijoš 1 povezana