Povezane vesti
'Ko ti je ovo radio': Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
BBC News 11.03.2026
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Južne vesti 11.03.2026
Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Danas 11.03.2026
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Radio 021 11.03.2026
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
NIN 11.03.2026
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: "Ko ti je ovo radio?". Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Vesti dana »
Vojvodina odgovorila crno-belima i sada Partizan želi da se finale nastavi
Danas pre 3 satajoš 57 povezanih
Iran i Amerika postigli dogovor? Iranski lideri ga odobrili, čeka se Tramp
Kurir pre 15 minutajoš 27 povezanih