Povezane vesti
'Ko ti je ovo radio': Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
BBC News 11.03.2026
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Južne vesti 11.03.2026
Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar… »
‘Ko ti je ovo radio’: Dan majstora koji rešavaju mokre probleme
Danas 11.03.2026
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: „Ko ti je ovo radio?“. Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Radio 021 11.03.2026
Vodoinstalateri su svakome potrebni, ali u Srbiji je sve manje onih koji znaju zanat, a mnogi imaju ne baš prijatna iskustva. Getty Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok… »
NIN 11.03.2026
Svaki put kada čujem klobutanje vode u sudoperi, niz kičmu osetim žmarce. Kroz glavu mi prođe i boja njegovog glasa dok, odvrćući ventile, izgovara: "Ko ti je ovo radio?". Uvek mi malo nedostaje da mu kažem kako bi bilo bolje da je nasmejan i vedar kao… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv mladića iz Vršca zbog neovlašćenog držanja opojnih droga
RTV pre 5 satijoš 38 povezanih
(Foto) Sahrana ajatolaha Alija Hamneija: "Prisustvovali predstavnici više od 70 zemalja"
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 69 povezanih
Jurij Ušakov: Putin i Tramp razgovarali telefonom oko sat i po vremena
Insajder pre 1 danjoš 58 povezanih
Reakcija Ergina Atamana tokom meča u kojem je Srbija ušla u finale SP je blago, kipteo je od besa
Telegraf pre 5 satijoš 38 povezanih
Ovako izgleda put Novaka Đokovića do titule Vimbldona, ovo su svi parovi osmine finala
Telegraf pre 1 danjoš 25 povezanih