Повезане вести

Карлос Алкараз разбио Новака! Ђоковић не може да дође себи! "Ја сам у фазону - шта се овде дешава?!"

Карлос Алкараз разбио Новака! Ђоковић не може да дође себи! "Ја сам у фазону - шта се овде дешава?!"

Вечерње новости 11.03.2026
Најновије вести из тениса тичу се АТП турнира у Индијан Велсу, на који је са великим амбицијама стигао и Новак Ђоковић. ФОТО: Тањуг/АП А Ноле је изгубио од Карлоса Алкараза. И то у голфу. Ево како је објаснио шта се то (и како)… »
(ВИДЕО) Новак Ђоковић о партији голфа са Алкаразом и Зверевим: Ти момци су поприлично добри

(ВИДЕО) Новак Ђоковић о партији голфа са Алкаразом и Зверевим: Ти момци су поприлично добри

Данас 11.03.2026
У поприлично згуснутом распореду на мастерсу у Индијан Велсу Новак Ђоковић је успео да се мало релаксира те је одиграо партију голфа са Карлосом Алкаразом и Александром Зверевим. О томе је и причао за локалне медије где је… »
(ВИДЕО): Новак Карлосу: Да ли има нешто што не радиш добро!

(ВИДЕО): Новак Карлосу: Да ли има нешто што не радиш добро!

Спорт клуб 11.03.2026
Велики ривали али и одлични пријатељи, Новак Ђоковић и Карлос Алкарас веома често деле време када су на истим турнирима. У Индијан Велсу, познатом по врхунским игралиштима за голф, укрстили су ове палице, вероватно као увод у… »

Вести дана »