Povezane vesti
Stanković: Kanalazicija teče kroz selo i izliva se na put
Jugmedia pre 2 dana
Miodrag Stanković i Milan Radulović, funkcioneri i odbornici koalicije Niš, moj grad, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, obišli selo Kamenica kod Niša, na poziv meštana koji su ih upoznali sa ozbiljnim komunalnim problemima sa kojima se svakodnevno… »
“Niš, moj grad”: “Alarmantno stanje u Kamenici- fekalne vode na ulici, poziv inspekciji da hitno reaguje”
Naissus info pre 2 dana
Miodrag Stanković i Milan Radulović, odbornici koalicije “Niš, moj grad”, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, obišli su selo Kamenica kod Niša, na poziv meštana koji su ih upoznali sa ozbiljnim komunalnim problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju… »
„Niš, moj grad“ traži kanalizaciju u Kamenici i reakciju inspekcije
Južne vesti pre 2 dana
Selo Kamenica i dalje nema izgrađenu kanalizacionu i vodovodnu mrežu, zbog čega se fekalne vode izlivaju na sam put kojim prolaze meštani, upozoravaju iz koalicije „Niš, moj grad“. Miodrag Stanković ističe da pojedini meštani sami postavljaju cevi i… »
Vesti dana »
Kućni zatvor za Iliju Samardžića - kao direktor oštetio Beogradsku poslovnu školu za 781 milion dinara
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Cene nafte skočile za još dva odsto zbog nastavka blokade Ormuskog moreuza
RTV pre 1 satjoš 49 povezanih
Predsednik Vučić u Aranđelovcu: Pripremni radovi za Vožd Karađorđe počinju u maju, neophodna nam je stabilnost
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane