Povezane vesti
"Bio sam potpuni autsajder" Kasper iz Amerike podgreva emocije sa Minom Kostić: "Njena ljubav je nesalomiva"
Blic pre 22 dana
Mina Kostić i Kasper su trenutno razdvojeni jer se on vratio u Ameriku, ali često javno iskazuju svoja osećanja na društvenim mrežama. Kasper je javno govorio koliko je vera važna u njihovoj vezi i istakao Mininu snagu i posvećenost. Mina Kostić i Kasper… »
"Bio sam potpuni autsajder..." Kasper objasnio kako je pored daleko većih faca zaveo Minu: "Bog nas je spojio"
Telegraf pre 22 dana
Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper na kratko su se razdvojili pošto se on vratio u Ameriku, a uprkos daljini njih dvoje i dalje putem društvenih mreža upućuju emotivne reči jedno drugom. Kasper se sada oglasio te je otkrio kako se emocija sa Minom desila… »
"Bio sam potpuni autsajder u odnosu na more uspešnijih i lepših momaka od mene" Kasper nikad iskrenije o ljubavi sa Minom, dao…
Kurir pre 22 dana
Mina Kostić i Kasper na kratko su se razdvojili kada se on vratio u Ameriku, a neretko na društvenim mrežama objavljuju emotivne reči jedan drugom. Ljubavni par je nedavno objavio privatan snimak, a sada je Mane Ćuruvija na svom Instagramu objasnio kako… »
Vesti dana »
"Oborili smo američki F-35" Otvoriće Ormuški moreuz na silu?! Danas ključna sednica Saveta bezbednosti UN, Tramp otkrio koje su sledeće mete vojske, Iranci tvrde da su oborili avion SAD
Blic pre 34 minutajoš 34 povezane
Vremeska progoza za petak, 3. april: Oblačno s kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima
Serbian News Media pre 29 minutajoš 20 povezanih
Artemis Dva napustio Zemljinu orbitu, ide ka udaljenoj strani Meseca
BBC News pre 29 minutajoš 16 povezanih
Lejkersi udarili u tvrdo protiv Oklahome – Dončić se povredio, Topić dobio minute
RTV pre 34 minutajoš 21 povezana
Ministar odbrane SAD-a smenio najvišeg oficira Kopnene vojske usred rata protiv Irana
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih