Povezane vesti
"Bio sam potpuni autsajder" Kasper iz Amerike podgreva emocije sa Minom Kostić: "Njena ljubav je nesalomiva"
Blic pre 19 sati
Mina Kostić i Kasper su trenutno razdvojeni jer se on vratio u Ameriku, ali često javno iskazuju svoja osećanja na društvenim mrežama. Kasper je javno govorio koliko je vera važna u njihovoj vezi i istakao Mininu snagu i posvećenost. Mina Kostić i Kasper… »
"Bio sam potpuni autsajder..." Kasper objasnio kako je pored daleko većih faca zaveo Minu: "Bog nas je spojio"
Telegraf pre 18 sati
Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper na kratko su se razdvojili pošto se on vratio u Ameriku, a uprkos daljini njih dvoje i dalje putem društvenih mreža upućuju emotivne reči jedno drugom. Kasper se sada oglasio te je otkrio kako se emocija sa Minom desila… »
"Bio sam potpuni autsajder u odnosu na more uspešnijih i lepših momaka od mene" Kasper nikad iskrenije o ljubavi sa Minom, dao…
Kurir pre 19 sati
Mina Kostić i Kasper na kratko su se razdvojili kada se on vratio u Ameriku, a neretko na društvenim mrežama objavljuju emotivne reči jedan drugom. Ljubavni par je nedavno objavio privatan snimak, a sada je Mane Ćuruvija na svom Instagramu objasnio kako… »
Vesti dana »
Dragan iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece: Nakon pogibije brata Darka Lazića komšije i porodica u šoku
Večernje novosti pre 7 minutajoš 36 povezanih
(VIDEO) Jokić očitao lekciju Šengunu: Tripl-dabl nakon kojeg nije morao na teren u poslednjoj četvrtini
Danas pre 28 minutajoš 29 povezanih
Đoković dozvolio preokret - Drejper nastavlja odbranu titule u Indijan Velsu
RTV pre 7 minutajoš 55 povezanih
I danas pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, do 21 stepen
N1 Info pre 28 minutajoš 16 povezanih