Povezane vesti
Dodik pozvao EU da ukine sankcije na uvoz sirove nafte iz Rusije
Vesti online pre 21 dana
Poremećaji u snabdevanju i nestašica energenata u Evropi, uz drastičan rast cena derivata nafte, dovoljan su razlog da EU ukine sve sankcije na uvoz sirove nafte iz Ruske Federacije, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik. „Ako je interes građana i… »
Dodik apeluje na EU: Traži da ukine sankcije na uvoz sirove nafte iz Rusije
Večernje novosti pre 21 dana
POREMEĆAJI u snabdevanju i nestašica energenata u Evropi, uz drastičan rast cena derivata nafte, dovoljan su razlog da EU ukine sve sankcije na uvoz sirove nafte iz Ruske Federacije, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik. Foto Borislav Ždrinja - Ako… »
Dodik: EU da ukine sankcije na uvoz sirove nafte iz Rusije
RTV pre 21 dana
BANJALUKA - Predsednik SNSD Milorad Dodik pozvao je danas Evropsku uniju da ukine sve sankcije na uvoz ruske nafte, jer interes građana i privrede treba da bude na prvom mestu. Poremećaji u snabdevanju i nestašica energenata u Evropi, uz drastičan rast… »
Dodik pozvao EU da ukine sankcije na uvoz sirove nafte iz Rusije
Sputnik pre 21 dana
Poremećaji u snabdevanju i nestašica energenata u Evropi, uz drastičan rast cena derivata nafte, dovoljan su razlog da EU ukine sve sankcije na uvoz sirove nafte iz Ruske Federacije, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik. „Ako je interes građana i… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Južne vesti pre 32 minutajoš 51 povezana