Povezane vesti
Počasna Zlatna palma za Barbru Strejsend: "Kinematografija prevazilazi granice i politiku"
B92 pre 8 dana
Američka glumica, pevačica i rediteljka Barbra Strejsend dobiće počasnu Zlatnu palmu na 78. filmskom festivalu u Kanu. "Sa ponosom i dubokom skromnošću, počašćena sam što se pridružujem društvu prethodnih dobitnika počasne Zlatne palme, čiji su radovi… »
Barbra Strajsend dobija počasnu Zlatnu palmu u Kanu
Danas pre 8 dana
Barbra Strajsend će u maju na Filmskom festivalu u Kanu primiti počasnu Zlatnu palmu (Palme d’Or). „Sa osećajem ponosa i duboke poniznosti počastvovana sam što se pridružujem društvu prethodnih dobitnika počasne Zlatne palme, čiji me je rad dugo… »
Barbra Strejsend dobiće počasnu Zlatnu palmu na ovogodišnjem festivalu u Kanu
RTV pre 8 dana
KAN - Američka glumica, pevačica i rediteljka Barbra Strejsend dobiće počasnu Zlatnu palmu na 78. filmskom festivalu u Kanu. "Sa ponosom i dubokom skromnošću, počašćena sam što se pridružujem društvu prethodnih dobitnika počasne Zlatne palme, čiji su… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 5 minutajoš 215 povezanih
Veliki udarac za Crvenu zvezdu: Ebuka Izundu ne igra protiv Panatinaikosa
Mondo pre 40 minutajoš 39 povezanih
Lideri članica EU optužuju Orbana da blokira pomoć Ukrajini zbog izbora u Mađarskoj
Insajder pre 10 minutajoš 23 povezane
Poskupela flaširana voda zbog rata na Bliskom istoku: efekti rasta cene nafte i plastike osećaju se širom sveta
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane