Povezane vesti
EK upozorava: Belgija, Bugarska i Slovenija nisu kriminalizovale kršenje sankcija
Politika pre 22 dana
Tri zemlje članice imaju dva meseca da usklade zakone. Evropska komisija je upozorila Belgiju, Bugarsku i Sloveniju da zbog nepreduzimanja mera za kriminalizaciju kršenja sankcija EU mogu da budu tužene Sudu pravde Evropske unije, ukoliko ne isprave… »
Evropska komisija poziva Belgiju, Bugarsku i Sloveniju da kriminalizuju kršenje sankcija
RTV pre 22 dana
BRISEL - Evropska komisija je upozorila Belgiju, Bugarsku i Sloveniju da zbog nepreduzimanja mera za kriminalizaciju kršenja sankcija EU mogu da budu tužene Sudu pravde Evropske unije, ukoliko ne isprave prekršaje. "Evropska komisija je danas odlučila da… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 8 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 12 minutajoš 62 povezane