Povezane vesti
Po njenoj knjizi nastao je film koji je napravio neviđeni skandal u Holivudu, sada nam donosi savršenu romantičnu dramu
Blic pre 30 dana
Film 'Sve što me podseća na njega' temelji se na bestseleru Kolin Huver i stiže u bioskope 12. marta. Radnja prati Kenu, koja nakon zatvora pokušava da obnovi svoj život i upozna ćerku koju nikada nije videla. Književni fenomen koji se našao na prvom… »
Od literarnog fenomena do velikog platna: „Sve što me podseća na njega“ stiže u bioskope
Danas pre 31 dana
Romantična drama „Sve što me podseća na njega“ (Reminders of Him) stiže na redovni bioskopski repertoar u četvrtak, 12. marta. Film je inspirisan istoimenim bestselerom, knjigom koja je pronašla put do srca miliona fanova, a koja stiže iz mašte i pera… »
Vesti dana »
Otkriveno u kom je stanju iranski ajatolah Modžtaba Hamnei i koje povrede ima nakon što je ranjen u američko-izraelskom napadu
Blic pre 2 minutajoš 63 povezane
Posada Artemisa II bezbedno se vratila kući nakon istorijskog puta oko Meseca
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
BBC o izborima u Mađarskoj: Politička borba Orbana i Mađara zbog koje se i porodice dele
Beta pre 8 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 12. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 43 minutajoš 25 povezanih