Povezane vesti
Po njenoj knjizi nastao je film koji je napravio neviđeni skandal u Holivudu, sada nam donosi savršenu romantičnu dramu
Blic pre 7 sati
Film 'Sve što me podseća na njega' temelji se na bestseleru Kolin Huver i stiže u bioskope 12. marta. Radnja prati Kenu, koja nakon zatvora pokušava da obnovi svoj život i upozna ćerku koju nikada nije videla. Književni fenomen koji se našao na prvom… »
Od literarnog fenomena do velikog platna: „Sve što me podseća na njega“ stiže u bioskope
Danas pre 24 sata
Romantična drama „Sve što me podseća na njega“ (Reminders of Him) stiže na redovni bioskopski repertoar u četvrtak, 12. marta. Film je inspirisan istoimenim bestselerom, knjigom koja je pronašla put do srca miliona fanova, a koja stiže iz mašte i pera… »
Vesti dana »
(BLOG) Iranski predsednik postavio uslove za okončanje rata, Izrael započeo napade na Bejrut
N1 Info pre 12 minutajoš 70 povezanih
HNV za „Vreme“ o izjavi da „svi Hrvati jesu ustaše“: Da se izjasni Skupština Vojvodine
Vreme pre 2 satajoš 26 povezanih
Uzbuna na aerodromu u Dubaiju! Krenuo napad, ima ranjenih, putnici dobili hitno upozorenje: "Bežite!" (foto, video)
Blic pre 13 minutajoš 97 povezanih
"Ušle su potcenjivački, da ih ne branim stalno": Selektor nije zadovoljan, iako je Srbija razbila Island
Mondo pre 13 minutajoš 32 povezane