Povezane vesti
"Sa sinom se moj ego smanjio": Marija Šerifović otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo, pa pomenula i pokojnog oca
Nova pre 23 sata
Marija Šerifović poslednjih godinu dana ima seriju koncerata po celom regionu, a velika podrška joj je njen sin Mario. Na njenim koncertima u Sava centru prvi red su ispunile njene kolege, koje izuzetno poštuje, ali ističe da ima određenu distancu prema… »
"Uz sina se moj ego smanjio" Marija Šerifović otkriva koliko ju je majčinstvo promenilo: Otvorila dušu o najiskrenijim…
Kurir pre 24 sata
Marija Šerifović progovorila je o privatnom životu, dotakla se sina Maria, a onda emotivno pričala o pokojnom ocu i Saši Popoviću. Marija Šerifović je održala nekoliko koncerata u Sava centru, a sada je otkrila kako izgleda sve kada su joj se slegli… »
"Oči su mi pune suza zbog sina Maria", Marija Šerifović o emotivnom partneru i drugom detetu i Toniju Cetinskom: "Nije moj…
Blic pre 1 dan
Priznala je da su joj koncerti u Sava centru bili veoma posebni i da joj je potrebno vreme da svari utiske. Otkila je koliko joj nedostaje pokojni otac i posvetila mu je deo nastupa, a posebnu zahvalnost je izrazila i Saši Popoviću. Marija Šerifović… »
Vesti dana »
Novi udar na džepove građana – Nemačku čeka novi talas poskupljenja
Vesti online pre 4 minutajoš 35 povezanih
Ratna mornarica SAD počeće da sprovodi tankere koz Ormuski moreuz
Biznis.rs pre 35 minutajoš 25 povezanih
Godišnjica smrti premijera Zorana Đinđića: Poštu odavali građani, simpatizeri i stranačke kolege, vence na mestu stradanja položili bivši i sadašnji ministri (foto)
Blic pre 1 satjoš 71 povezana
Kosponzorisanje rezolucije o agresiji Irana može nanijeti štetu BiH, smatra Željko Komšić
Slobodna Evropa pre 5 minutajoš 65 povezanih
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Zločin protiv čovečnosti i protiv dece neće biti ignorisani
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih